counter

Γιώργος Παπαδάκης: Ο άγριος τσακωμός on air με τον Άδωνι Γεωργιάδη - VIDEO

Έντονος καβγάς εκτυλίχθηκε στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη μεταξύ του ίδιου και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη την Τετάρτη 25 Μαρτίου. Ο Γιώργος Παπαδάκης κατηγόρησε τον Άδωνι Γεωργιάδη για κατεύθυνση της συζήτησης εκεί που θέλει και ο βουλευτής υποστήριξε ότι ο δημοσιογράφος «θέλει να γλείφει τον Τσίπρα».

Μάλιστα ο Γιώργος Παπαδάκης δήλωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων στον αέρα της εκπομπής: "Ο τελευταίος που θα με κρίνει ως δημοσιογράφο είσαι εσύ. Ο υβριστής του σημερινού προέδρου της δημοκρατίας με τον χειρότερο τρόπο και ο μεγαλύτερος κωλοτούμπας της πολιτικής, δεν μπορεί να μιλά για δημοσιογράφο που δεν μπορεί να πιάσει στο στόμα του". Ο Γιώργος Παπαδάκης την Πέμπτη 26 Μαρτίου δήλωσε στην εκπομπή του: «Δεν θα ξαναέρθει γιατί εγώ "τσιμπάω" και πρόσθεσε «πήρα την απόφασή αυτή για να μην φανεί ότι στήνουμε μια ιστορία για να κάνουμε τηλεθέαση».

Από την πλευρά του, ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε μέσω του Twitter του να «απαντήσει» στον παρουσιαστή: «Συμφωνώ διότι και εγώ δεν προτίθεμαι να ξαναπάω, δεν είναι ωραία εικόνα… από μακριά και αγαπημένοι», έγραψε.

Διαβάστε επίσης: Άγριος καυγάς με βαρύτατους χαρακτηρισμούς ανάμεσα σε Παπαδάκη - Άδωνι Γεωργιαδη

Διαβάστε επίσης: Άδωνις Γεωργιάδης: Πήρε δημόσια θέση για την κόντρα Μανωλίδου - Σεργουλόπουλου - Μπακοδήμου


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR