counter

Αυτές είναι οι 12 πιο εντυπωσιακές ντουλάπες των stars!

Αυτές είναι οι 12 πιο εντυπωσιακές ντουλάπες των stars!
Αυτές είναι οι 12 πιο εντυπωσιακές ντουλάπες των stars!

Ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη του σπιτιού μιας γυναίκας είναι σίγουρα εκεί που βρίσκονται τα ρούχα της.  Όταν μάλιστα πρόκειται για ανθρώπους της showbiz που έχουν τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω τους, η τέχνη με την οποία ντύνουν τη ντουλάπα τους είναι η ανάλογη.

Η Ashley Tisdale διαθέτει τα δύο από τα τέσσερα υπνοδωμάτια της μόνο για την γκαρνταρόμπα της , την οποία έχει οργανώσει ανάλογα το ρούχο ή το αξεσουάρ. Στη συλλογή των παπουτσιών θα δείτε 250 διαφορετικά ζευγάρια πολύχρωμες μπότες, γόβες και πλατφόρμες. Τα αξεσουάρ της (γυαλιά, πορτοφόλια, κοσμήματα κλπ) τα έχει σε περίοπτη θέση ώστε να διαλέξει την κατάλληλη στιγμή αυτό που θέλει όταν ετοιμάζεται.

H Christina Aguilera ξεχωρίζει τα παπούτσια της ανάλογα με την μάρκα, ενώ στο glamorous δωμάτιο της θα δείτε ζώνες για τζιν, σακάκια, παλτά, φούστες, πουλόβερ και τα κοσμήματα της το οποίο διακοσμείται από έναν πολυέλαιο και ένα χαλί λεοπάρδαλης.

Η Fergie μετέτρεψε δύο δωμάτια επισκεπτών του σπιτιού της στο Brentwood σε βεστιάρια, μαζί με το υπάρχων βεστιάριο στη master κρεβατοκάμαρά της, έχει συνολικά τρία τεράστια βεστιάρια!

Η «ντουλάπα» της Mariah Carey σίγουρα αποτελεί το όνειρο κάθε γυναίκας. Πρόκειται για τη ντουλάπα που κάνει τα μαγαζιά ρούχων να μοιάζουν μικρά και κάθε φορά που τη διασχίζεις είναι σαν να ψωνίζεις.

Η Eva Longoria Parker έχει στη ντουλάπα της ειδικές συλλογές του Christian Louboutin, 50 ζευγάρια των τζιν και σίγουρα περισσότερα από ένα ζευγάρι μπότες Ugg.

Η Kimora Lee Simmons έχει μια ντουλάπα με ειδικές συλλογές από 500 ζευγάρια τζιν, 35 κουστούμια   Hermes, τσάντες Birkin και μια εκτενή συλλογή των κοσμημάτων. 

Η Maria Menunos έχει ένα βεστιάριο σε στυλ, κομμωτήριο-μακιγιάζ/καμαρίνι και γραφείο με ειδικές συλλογές Azzaro και Calvin Klein φορέματα, 50 ζευγάρια τζιν, σακάκια, πουλόβερ και πολλές σειρές από παπούτσια και μπότες.

Η Nicky Hilton έχει ιδιαίτερες συλλογές παπουτσιών Chanel, Manolo και Louboutin και πάνω από 200 τσάντες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR