counter

Νέος χωρισμός - βόμβα στην showbiz! Η υποψήφια του ελληνικού τελικού της Eurovision μόλις χώρισε!

Νέος χωρισμός - βόμβα στην showbiz! Η υποψήφια του ελληνικού τελικού της Eurovision μόλις χώρισε!
Νέος χωρισμός - βόμβα στην showbiz! Η υποψήφια του ελληνικού τελικού της Eurovision μόλις χώρισε!

Dj Airth Shaya

Aπό τις Νάνσυ Παραδεισανού και Νάνσυ Μητροπούλου

Λίγες ημέρες μετά τον ελληνικό τελικό της Eurovision που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 4 Μαρτίου, έγινε γνωστός ο χωρισμός μιας εκ των υποψηφίων που διαγωνίστηκαν και αναμετρήθηκαν για τη νίκη, την Shaya!  Η Shaya διατηρούσε δεσμό με τον Dj Airth των Vegas αλλά οι δύο τους ακολουθούν πια χωριστούς δρόμους.

Την είδηση του χωρισμού τους επιβεβαιώνει πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού. Shaya και Dj Airth αποφάσισαν από κοινού να δώσουν τέλος στη σχέση τους πριν από δύο μήνες. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο τους, μετά τον χωρισμό, διατηρούν άριστες σχέσεις.

Η Shaya και o Dj Airth έγιναν ζευγάρι το 20112 και κρατώντας χαμηλούς τόνους έδειξαν ότι δεν είχαν την πρόθεση να υπερεκθέσουν τη σχέση τους.

Η τραγουδίστρια κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την αλλαγή στην προσωπική της ζωή και μέχρι την βραδιά του ελληνικού τελικού της Eurovision δεν είχε γνωστός ο χωρισμός της. 

Το απόγευμα της Παρασκευής 6 Μαρτίου η Shaya δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά: 

"Σας ευχαριστώ όλους πολύ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Ήσασταν όλοι καταπληκτικοί πριν και μετά την ψηφοφορία. Δυστυχώς δεν νικήσαμε στο διαγωνισμό ωστόσο κερδίσατε την καρδιά μου για μια ακόμα φορά. Νέα, εκπληκτικά πράγματα έρχονται σύντομα. Καλή επιτυχία στην Μαρία Έλενα Κυριάκου και την Ελλάδα στο διαγωνισμό της Eurovision το Μάιο. Σας αγαπώ πάρα πολύ και ευχαριστώ για το πάρτυ στο Έναστρον, ήσασταν εκπληκτικοί".

Shaya 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR