counter

Στουρνάρας: Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τις ελληνικές τράπεζες

Στουρνάρας: Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τις ελληνικές τράπεζες
Στουρνάρας: Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τις ελληνικές τράπεζες

Στουρνάρας Τσίπρας

"Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τις ελληνικές τράπεζες" δήλωσε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας μετά τη συντάντηση στο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό, τον οποίο ενημέρωσε για τη συνεδρίαση της ΕΚΤ στη Λευκωσία στην οποία συμμετείχε.Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης

"Ενημέρωσα τον πρωθυπουργό και το οικονομικό επιτελείο για τη συνεδρίαση ΕΚΤ και τις αποφάσεις που ελήφθησαν" είπε ο κ. Στουρνάρας εξερχόμενος του Μαξίμου.

 "Υπάρχει απόλυτη στήριξη στις ελληνικές τράπεζες, δεν υπάρχει απολύτως κανένας κίνδυνος" ανέφερε και πρόσθεσε πως "οι τράπεζες είναι και επαρκώς κεφαλαιοποιημένες και δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τις καταθέσεις".

"Η ΤτΕ συνδράμει το κυβερνητικό έργο, το συνδράμει βεβαίως μέσα στα πλαίσια της συνθήκης, όταν αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση με τη συνθήκη. Έχει πολύ μεγάλη σημασία το επόμενο Eurogroup να είναι επιτυχημένο".

 "Με διαβεβαίωσε ο πρωθυπουργός και το οικονομικό επιτελείο ότι εργάζονται άοκνα για να υπάρχει τη Δευτέρα θετικό αποτέλεσμα" ανέφερε ο κ. Στουρνάρας.

Πηγή: Antenna.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR