counter

O ρομαντικός γάμος του Χάρη Βαρθακούρη

O ρομαντικός γάμος του Χάρη Βαρθακούρη
O ρομαντικός γάμος του Χάρη Βαρθακούρη

Από τη Νάνσυ Μητροπούλου

Χάρης Βαρθακούρης και Αντελίνα Τελώνη παντρεύτηκαν και βάφτισαν τις κόρες τους - την 3,5 ετών Μελωδία-Μαρία και την ενός έτους Λιόνα - Κωνσταντία στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος, στην πλατεία Κεφαλαρίου, το απόγευμα της Κυριακής 15 Δεκεμβρίου 2013. Ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα ναι μεν παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο, ήταν όμως ήδη παντρεμένοι με πολιτικό γάμο το 2010 στην Κωσταντινούπολη. Το απόγευμα της 15ης Δεκεμβρίου ο Χάρης Βαρθακούρης ξαναπαντρεύτηκε την Αντελίνα βαφτίζοντας την ίδια μέρα τις δύο κόρες του.

Το γαμήλιο μυστήριο τέλεσε ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος ενώ κουμπάρος του ζεύγους ήταν ο Γιάννης Χορόζογλου. Ο μπαμπάς του γαμπρού, Γιάννης Πάριος, ήταν ιδιαιτέρως συγκινημένος με τη χαρά του παιδιού του αλλά και με την βάπτιση των εγγονών του. Νονά της Μελωδίας ήταν η Πέγκυ Ζήνα, ενώ νονοί της Λιόνας ήταν ο Ανδρέας Κουρής και ο Κωνσταντίνος Ζούλας. Η νύφη έφτασε στην εκκλησία απαστράπτουσα και ο Χάρης Βαρθακούρης λίγο πριν εισέλθουν στο εσωτερικό του ναού, της χάρισε ένα γλυκό φιλί. Στο πλευρό του καθ’όλη την διάρκεια της αναμονής του μέχρι να καταφτάσει η νύφη, ο μπαμπάς του, Γιάννης Πάριος φανερά συγκινημένος.

Το λαμπερό "παρών" στην τριπλή τελετή έδωσαν μεταξύ άλλων οι: Στέλιος Διονυσίου με την σύζυγό του Μαριλίτα και τα δύο τους παιδιά, ο Δημήτρης Κόκοτας, οι Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός ζωρίς την μικρή Νάγια, η Πέγκυ Ζήνα- που ήταν και νονά της μικρής Λιόνα- με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα και την κόρη της Ηλέκτρα, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης με την σύζυγό του.

Διαβάστε επίσηςΓάμος Χάρη Βαρθακούρη: Η δεξίωση, η τούρτα, οι μπομπονιέρες, τα φορέματα της νύφης

Διαβάστε επίσης: Χάρης Βαρθακούρης - Αντελίνα Τελώνη: Το άλμπουμ του γάμου τους

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR