counter

"Ηρωίδες": Όλα όσα έγιναν στο party της σειράς

"Ηρωίδες": Όλα όσα έγιναν στο party της σειράς
"Ηρωίδες": Όλα όσα έγιναν στο party της σειράς

Ένα μεγάλο party για τη σειρά "Ηρωίδες" έγινε το βράδυ της Δευτέρας 2 Μαρτίου και όλοι ήταν εκεί. Συντελεστές, ηθοποιοί και στελέχοι του καναλιού γιόρτασαν μαζί και τίμησαν τις πρωταγωνίστριες με την παρουσία τους. Οι σύγχρονες «Αντουανέτες» της επιτυχημένης σειράς του Mega «Ηρωίδες» δεν είναι μόνο ξεχωριστές στην μικρή οθόνη, αλλά και στην καθημερινότητά τους.

Η Αλεξάνδρα που επίσης γράφει και σκηνοθετεί τη σειρά, η Έλενα Μεγγρέλη και η Ζωή Καραβασίλη είναι τρεις πρωταγωνίστριες που υποδύονται τις "ηρωίδες" της σειράς, ως Έλλη, Μιμή και Λούκι.

Στο πάρτι του μεγάλου καναλιού για τη σειρά, η τρεις τιμώμενες κυρίες εμφανίστηκαν με μοναδικό στιλ η καθεμία: με νεορομαντικό η Αλεξάνδρα Κ, με σοφιστικέ girly η Έλενα και ένα total black bohemian η Ζωή. Στην πρώτη περίπτωση, το νέο ρομαντικό look «έδεσε» άψογα μ’ ένα μάξι κλοσαριστό φόρεμα με φλοράλ λεπτομέρεια και δετά μποτάκια, στη δεύτερη περίπτωση το girly look υποστηρίχτηκε άψογα μ’ ένα αμάνικο φορεματάκι με prints, μαύρο καλσόν και μπαρέτες, ενώ στην τρίτη το bohemian σε μαύρη απόχρωση ολοκληρώθηκε με μια μάξι κλοσαριστή διάτρητη φούστα κι μια μπλούζα με έναν ώμο.

Εξαιρετική εμφάνιση για τις τρεις ηθοποιούς, που τα looks του έδεναν αρμονικά. Λεπτομέρεια: και οι τρεις φορούσαν κόκκινο κραγιόν!

Διαβάστε επίσης: "Κάτω Παρτάλι": Πότε κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος;

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR