counter

Συνελήφθη η συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού, Αγγελική

Συνελήφθη η συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού, Αγγελική
Συνελήφθη η συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού, Αγγελική

Συνεργός Χριστόδουλου Ξηρού

Συνελήφθη σήμερα το πρωί η 22χρονη Αγγελική, που καταζητείτο ως συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού και μέλος της οργάνωσης Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς, από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Όπως έγινε γνωστό η Αγγελική συνελήφθη στα Περιστέρια της Σαλαμίνας, στο πατρικό σπίτι των αδελφών Χρήστου και Γεράσιμου Τσάκαλου, έγκλειστοι των φυλακών ως βασικά μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» όπου σύμφωνα με πληροφορίες κρυβόταν το τελευταίο διάστημα.

Η Αγγελική είχε αλλάξει για μια ακόμα φορά τα μαλλιά της, ώστε να μην γίνεται αντιληπτή, ενώ κυκλοφορούσε με πλαστά στοιχεία.

Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί μετά την σύλληψη της Αγγελικής πέρασαν χειροπέδες και στην μητέρα των αδελφών Χρήστου και Γεράσιμου Τσάκαλου, καθώς κατηγορείται για υπόθαλψη της 22χρονης φοιτήτριας Αγγελικής Σπυροπούλου, ενώ οι δύο γιοι της είναι έγκλειστοι των φυλακών ως βασικά μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς».

Η γυναίκα είχε μεταβεί στον ειδικό εφέτη- ανακριτή, αρμόδιο για την τρομοκρατία, ο οποίος την είχε καλέσει να καταθέσει, έπειτα από τη σύλληψη της 36χρονης, που συνελήφθη επίσης για την υπόθεση Ξηρού χθες, στο Αιάντειο της Σαλαμίνας.

Μετά την έξοδό της από τον ανακριτή, όμως, συνελήφθη από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής οι οποίοι νωρίτερα είχαν προχωρήσει στη σύλληψη της 22χρονης Αγγελικής.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία η οποία διενεργεί προανάκριση για τον ρόλο της στην όλη υπόθεση και θα σχηματιστεί δικογραφία με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Μετά τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού η Αστυνομία είχε δώσει στην δημοσιότητα τα προσωπικά στοιχεία και τις φωτογραφίες της καταζητούμενης Αγγελικής Σπυροπούλου. Η 22χρονη, Αγγελική εκτιμάται ότι είναι εκείνη που είχε νοικιάσει τη δεύτερη γιάφκα του αρχιτρομοκράτη στο Λουτράκι.

Της αποδίδεται  σημαντικός ρόλος στο χτύπημα που προετοίμαζε ο Ξηρός, καθώς φέρεται να είχε κάνει την κατόπτευση του χώρου των φυλακών Κορυδαλλού. Είναι μάλιστα μια από τις δυο γυναικείες παρουσίες τις οποίες έχουν καταγράψει οι γείτονες του Χριστόδουλου Ξηρού στην Ανάβυσσο.

Τα συγχαρητήρια του στην ΕΛΑΣ έδωσε μέσω twitter ο πρωήν υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας.

Πηγή: ΑΝΤΕΝΝΑ.GR 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR