counter

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Υποδέχεται τον Απόστολο Γκλέτσο στο πλατό της εκπομπής της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Υποδέχεται τον Απόστολο Γκλέτσο στο πλατό της εκπομπής της
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Υποδέχεται τον Απόστολο Γκλέτσο στο πλατό της εκπομπής της

Σπίτι μου Σπιτάκι μου

Το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου παρακολουθούμε στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» τους ξεχωριστούς καλεσμένους και κινούμαστε σε ρυθμούς Eurovision.

Η Μπέττυ Μαγγίρα έρχεται στην παρέα, μιλάει για όλα και σχολιάζει την Eurovision. Ο Barrice, ένας από τους υποψηφίους του Ελληνικού τελικού της Eurovision, παρουσιάζει το τραγούδι του. 

Ο Δημήτρης Τικτόπουλος μιλά για την ροκ όπερα «Alexander the Great», στην οποία πρωταγωνιστεί και η Μπέσσυ Αργυράκη μας ετοιμάζει μία… έκπληξη! Επίσης, ο Βασίλειος Κωστέτσος παρουσιάζει τη νέα του κολεξιόν «Άνοιξη – Καλοκαίρι 2015».

Ακόμα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συναντά τον Δήμο Αναστασιάδη και μαθαίνουμε τα πάντα για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή.  Ο διατροφολόγος Γιώργος Μουλίνος καταρρίπτει τους μύθους και αποκαλύπτει τις αλήθειες για τις τροφές την περίοδο της νηστείας. Τέλος, η παρέα μεγαλώνει με την Ζωή Παπαδοπούλου που τραγουδά Βίκυ Μοσχολιού.

Κυριακή πρωί και στον καναπέ της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου», κάθεται ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και η Κατερίνα Σουλιώτη για να σχολιάσουμε τα πάντα για την Eurovision! Στην Κυριακάτικη παρέα και ο Απόστολος Γκλέτσος που μιλάει για τη ζωή του και μας ξεναγεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Στυλίδα.

Ο make up artist Μάνος Βυνιχάκης παρουσιάζει το μακιγιάζ των Όσκαρ, ο Νίκος Κωνστάντης ετοιμάζει το βραχιολάκι του Μάρτη και ο γεωπόνος Σωτήρης Βρεττός μοιράζεται μικρά μυστικά για το πώς θα προετοιμάσουμε τον κήπο μας για την Άνοιξη. Τέλος, η Shaya, υποψήφια για τον Ελληνικό τελικό της Eurovision, ερμηνεύει το τραγούδι της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR