counter

Κατερίνα Καραβάτου: "Θέλω να φέρω στον κόσμο δεύτερο παιδί γιατί..."

Κατερίνα Καραβάτου: "Θέλω να φέρω στον κόσμο δεύτερο παιδί γιατί..."
Κατερίνα Καραβάτου: "Θέλω να φέρω στον κόσμο δεύτερο παιδί γιατί..."

Κατερίνα Καραβάτου

Για το αν θέλει να αποκτήσει δεύτερο παιδί, μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό "Εγώ" και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα, η Κατερίνα Καραβάτου.

"Ο Κρατερός ζητά επίμονα δεύτερο παιδί. Στην αρχή δε μπορούσα καν, να το σκεφτώ. Η αλήθεια είναι ότι τώρα έχω αρχίσει να το βλέπω διαφορετικά. Δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια λόγω ηλικίας. Αν είναι να γίνει, πρέπει να γίνει τώρα. Αυτό με έχει αγχώσει. Δεν θέλω να κάνω δεύτερο παιδί απλά για να μην είναι μόνη της η Αέλια. Καταλαβαίνω βέβαια το πόσο σημαντικό είναι είναι να έχεις αδέλφια, το ζω τώρα που συνέβησαν όλα αυτά και θα ήθελα να έχω έναν άνθρωπο να μοιραστώ όχι μόνο τα καλά αλλά και τα άσχημα που έρχονται στη ζωή. Θέλω όμως να φέρω στον κόσμο ένα παιδί, γιατί επιθυμούμε να αποκτήσουμε ένα παιδάκι ακόμα".

Η Κατερίνα Καραβάτου απαντά ακόμα και για το θέμα της ηλικίας, αν έχει άγχος.

"Δεν έχω άγχος τύπου γερνάω γιατί δόξα τω Θεώ, όσον αφορά στο DNA μου, ο μπαμπάς μου και η μαμά μου με έχουν προικίσει με πολύ καλά γονίδια. Ένα παιιδί βέβαια απαιτεί να έχεις αποθέματα ενέργειας, ενώ η εγκυμοσύνη σε μεγαλύτερη ηλικία έχει μεγαλύτερο ρίσκο. Οπότε θα ήθελα να μείνω έγκυος όσο η ηλικία μου είναι ακόμη κατάλληλη για κάτι τέτοιο."

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR