counter

'Ελενα Ασημακοπούλου: Η μοντέρνα μεζονέτα της στον Άγιο Στέφανο

'Ελενα Ασημακοπούλου: Η μοντέρνα μεζονέτα της στον Άγιο Στέφανο
'Ελενα Ασημακοπούλου: Η μοντέρνα μεζονέτα της στον Άγιο Στέφανο

Στην πολυτελή μεζονέτα της μας ξεναγεί η Έλενα Ασημακοπούλου, η οποία είναι και το πατρικό της σπίτι και για τον λόγο αυτόν, όλοι οι χώροι όπως αποκαλύπτει της θυμίζουν κάτι. Έχει μόνο ευχάριστες αναμνήσεις.

Είναι ένα σπίτι όπου είχε ζήσει με τους γονείς της, Μαρία και Νίκο και την αδελφή της Σμαράγδα. Πλέον μένει εκεί με τον σύζυγό της και την κόρη τους, Μαρία Ροζάρια εδώ και τρία χρόνια.

Το σπίτι όπως δηλώνει το έχει αλλάξει εντελώς, δεν άφησε σχεδόν τίποτα ίδιο. Τη διακόσμηση ανέλαβε εξ ολοκλήρου ο σύζυγός της ο Μπρούνο με τη βοήθεια ενός κοινού τους φίλου διακοσμητή. Τα έπιπλα τα υλικά, μέχρι και τα χαλιά, όλα τα διάλεξε ο Σύζυγός της. Έχει πολύ γούστο παραδέχεται η ηθοποιός και αυτός είναι ο λόγος που τον εμπιστεύεται. Η διακόσμηση βασίζεται σε μίνιμαλ στοιχεία. Τα υλικά που κυριαρχούν είναι το τσιμέντο, η λαμαρίνα και το ξύλο.

Τα χρώματα στους τοίχους και τα πατώματα είναι μία μίξη θερμών και ψυχρών αποχρώσεων, ενώ τα έπιπλα έχουν πιο σκούρες αποχρώσεις. Η μικρή της κόρη περνάει τον περισσότερο χρόνο της στο play room, ενώ η δική της αγαπημένη γωνία είναι μπροστά στο τζάκι. 

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ!

COVER OK 486

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR