counter

Aπόκριες στα τηλεοπτικά πλατό

Aπόκριες στα τηλεοπτικά πλατό
Aπόκριες στα τηλεοπτικά πλατό

Οι Απόκριες είναι μια περίοδος την οποία περιμένω πως και πως με το που περάσουν τα Χριστούγεννα. Ο καθένας μπορεί έστω και για λίγο να ξαναγίνει παιδί, να διασκεδάσει σε ξέφρενους ρυθμούς, μασκαρεμένος σε ό,τι αγαπά. 

Το περασμένο Σαββατοκύριακο το πέρασα στα πλατό του Alpha, ξεκινώντας το Σάββατο βράδυ από την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου. Το "Στην Υγειά μας βρε παιδιά" ειναι για πολλά χρονιά αγαπημένη συνήθεια μεγάλης μερίδας  του τηλεοπτικού κοινού κι όχι άδικα.  Η χαρά μου είναι μεγάλη όποτε βρίσκομαι εκεί. Η ερμηνεία της Κατερίνας Κούκα, η οποία παρεπιπτόντως είναι κοντοχωριανή μου απο τις Σέρρες (!!!), οδήγησε όλη την παρέα σε ένα ξέφρενο γλέντι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Λίγες ώρες μετά, το party mood συνεχίστηκε παρέα με την Κωσταντίνα Σπυροπούλου. Ήταν η δεύτερη φορά που βρέθηκα στο πλατό του "Σπίτι μου Σπιτάκι μου", και μπορώ να πω ότι το όνομα της εκπομπής, μόνο τυχαίο δεν είναι. Η φιλοξενία και η ζεστασιά της Κωσταντίνας και της παρέας της σε κάνουν πραγματικά να αισθάνεσαι σαν στο σπίτι σου. Από το λίγο που την ξέρω μπορώ να πω ότι αυτή η γυναίκα έχει τσαγανό, αυτοπεποίθηση, αγαπά τρελά αυτό που κάνει και δουλεύει πολύ. Μου αρέσει που έχει πάρει την κατάσταση στα χέρια της, κυνηγάει και ζει το όνειρό της, έτσι όπως οφείλει να το κάνει κάθε νέος άνθρωπος, αρκεί να του δοθεί η ευκαιρία. Έτσι λοιπόν, την Κυριακή, μεταμφιεσμένη πια σε τραγουδίστρια των ABBA, διασκέδασα με την ψυχή μου, με αποκορύφωση τη στιγμή που ο Νίκος Ζωιδάκης απογείωσε το κέφι ακόμα περισσότερο με τις μαντινάδες και τα κρητικά τραγούδια του.

Κι επειδή ήταν απόκριες, δεν μπορούσα να μην θυμηθώ τη συμμετοχή μου ως Βασίλισσα του καρναβαλιού, δύο χρόνια πριν, στην Ξάνθη! Μια φοβερή εμπειρία που απόλαυσα και βίωσα με χαρά παρά το τσουχτερό κρύο !

Μέχρι το επόμενό μου post σας φιλώ και σας αγαπώ!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR