counter

Ελληνίδα τραγουδίστρια: "Αρνήθηκα τη ζωή γιατί ήξερα ότι ήμουν στη δουλειά μου πολύ καλή"

Συνέντευξη στην Εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» Παραχώρησε η Ελένη Τσαλιγοπούλου το πρωί του Σαββάτου 21 Φεβρουαρίου. Η πασίγνωστη τραγουδίστρια σόκαρε όταν αποκάλυψε πως ένα χρονικό διάστημα είχε χάσει τον εαυτό της και πως αρνήθηκε ακόμη και τη ζωή της για χάρη της δουλειάς της.

Πιο αναλυτικά η Ελένη Τσαλιγοπούλου αποκάλυψε: «Όλο αυτό δεν είναι κάτι πολύ ωραίο, που ακούει ο κόσμος… Έχει και το κόστος του, πάρα πολύ έντονο θα έλεγα γιατί δεν φτάνει να έχεις μονάχα μια καλή φωνή. Αυτό έχει αποδειχθεί πια μέσα στα χρόνια».

Όταν ο δημοσιογράφος της εκπομπής τη ρώτησε αν έχασε τον εαυτό της μετά την μεγάλη επιτυχία απάντησε: «Εννοείτε την έχασα, αλλά όχι ως καβάλημα του καλαμιού, έτσι κι αλλιώς όλη μου η ζωή είναι μια εμμονή προς τη μουσική. Δεν έχω κάποια άλλα χόμπι, κάτι άλλο που να με ενδιαφέρει…. Αυτό φέρνει όμως και τα αποτελέσματα, τα οποία δεν είναι καλά για τον άνθρωπο, δεν είναι καλά για την καθημερινότητα. Συγχρόνως είσαι γυναίκα, είσαι μητέρα, είσαι φίλη κάποιου ανθρώπου. Αυτό πήγε λοιπόν για αρκετά χρόνια λίγο πίσω. Ευτυχώς όμως μεγαλώνουμε…».

Η τραγουδίστρια συνέχισε να αναλύει το γεγονός ότι είχε σταματήσει να εξελίσσετε σαν άνθρωπος και κατέληξε: «Η ζωή η ίδια είναι πάρα πολύ δύσκολη, εγώ αρνήθηκα τη ζωή γιατί ήξερα ότι κάτι πολύ… ότι η δουλειά μου, στη δουλειά μου είμαι πολύ καλή. Σε όλα τα άλλα δεν ήμουν καλή».

τραγουδίστρια αυτό που κάνει ο Παντελίδης δεν καταλαβαίνω"

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR