counter

Βίκυ Κάβουρα για το χωρισμό της: "Έμαθα πού πρέπει να τοποθετήσω τον καθένα"

Βίκυ Κάβουρα για το χωρισμό της: "Έμαθα πού πρέπει να τοποθετήσω τον καθένα"
Βίκυ Κάβουρα για το χωρισμό της: "Έμαθα πού πρέπει να τοποθετήσω τον καθένα"

Βίκυ Κάβουρα

Η Βίκυ Κάβουρα και ο Νίκος Οικονομόπουλος ήταν ένα από τα πιο ερωτευμένα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz, ενώ η είδηση του χωρισμού τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Η γνωστή ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «PEOPLE» και τη Χριστίνα Ζάχου, μιλώντας για πρώτη και τελευταία φορά για τον χωρισμό της από τον τραγουδιστή. «Δύο άνθρωποι μπορεί να αγαπιούνται πολύ, αλλά για διάφορους λόγους χρειάζεται να παίρνουν απόσταση. Ο χωρισμός μας ήταν κοινή απόφαση. Είμαι άνθρωπος που δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου, διαβάζω σχετικά βιβλία, κάνω χρόνια ψυχανάλυση και θέλω να είμαι καλά. Όταν υπάρχει ένταση, αποχωρώ από κάθε σχέση, είτε προσωπική είτε επαγγελματική, κάτι που έγινε και αυτή τη φορά. Δεν θα ήθελα για κανένα λόγο να τσακωθώ με αυτό τον άνθρωπο. Τον αγάπησα πολύ και πήρα πολλή αγάπη» εξομολογείται αρχικά η Βίκυ.

Στη συνέχεια, όμως, πέταξε τα… καρφιά της προς κάθε κατεύθυνση, λέγοντας: «Έκανα ένα καλό ξεσκαρτάρισμα σε ανθρώπους που προσπαθούσαν να μπουν σε πιο βαθιά θέματά μου. Έμαθα που πρέπει να τοποθετήσω τον καθένα ξεχωριστά. Παρατήρησα κάποια περίεργα βλέμματα, τα οποία δεν περίμενα, και με έκαναν να αισθανθώ άσχημα. Δεν είμαι άνθρωπος που απολογούμαι στον καθένα, ούτε όμως μου αρέσει να αποδέχομαι ψεύτικο ενδιαφέρον».

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR