counter

Γιώργος Μπόγρης: Τα παιδικά χρόνια, η καριέρα και η σχέση με την Έλλη Κοκκίνου

Γιώργος Μπόγρης: Τα παιδικά χρόνια, η καριέρα και η σχέση με την Έλλη Κοκκίνου
Γιώργος Μπόγρης: Τα παιδικά χρόνια, η καριέρα και η σχέση με την Έλλη Κοκκίνου

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Ο Γιώργος Μπόγρης στα 26 του χρόνια έχει καταφέρει να έχει μία αξιοζήλευτη καριέρα στον τομέα της καλαθοσφαίρισης. Η πρώτη του επαφή με το άθλημα έγινε μέσω των τμημάτων υποδομής του Κάδμου Θήβας, ενώ σε ηλικία 14 ετών ο Π.Α.Ο.Κ, ο Άρης και ο Ηλυσιακός εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για να τον εντάξουν στην ομάδα τους, με τον τρίτο να καταφέρνει να τον κερδίσει.

Άλλωστε, η συγκεκριμένη ομάδα στάθηκε η αφορμή για τον γοητευτικό καλαθοσφαιριστή για να μετακομίσει στην Αθήνα και στη συνέχεια να μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό. Έκτοτε, τον διεκδίκησαν διάφορες ομάδες, ενώ σε ένα σύντομο πέρασμα από το Περιστέρι, λίγο πριν το τρίτο παιχνίδι του ανακοινώθηκε η αποχώρηση, κάτι που αποδείχτηκε καταστροφικό καθώς απαγορεύεται η μετακίνηση σε άλλη ομάδα στα μέσα της σεζόν. Έχοντας τη βοήθεια της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κινείται δικαστικά και τελικά δικαιώνεται.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε με τη φανέλα του Άρη, του Πανιωνίου Σμύρνης, τον Π.Α.Ο.Κ, ενώ τον Αύγουστο του 2014 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Ανδόρρας που αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Το ίδιο περιζήτητος είναι και στην προσωπική του ζωή, όμως, μία γυναίκα κατάφερε να του κλέψει την καρδιά. Ο λόγος φυσικά για την Έλλη Κοκκίνου, με την οποία είναι full ερωτευμένος και δεν επιτρέπουν στην απόσταση να τους χωρίσει.

Μπορεί το πρώτο διάστημα να μην επιβεβαίωναν αλλά ούτε και να διέψευδαν τη σχέση τους, πλέον, όμως, δεν κρύβονται και είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι αφού μπορούν και απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR