counter

Όθωνας Μεταξάς: Μας ξεναγεί στο loft του, στου Ψυρρή

Όθωνας Μεταξάς: Μας ξεναγεί στο loft του, στου Ψυρρή
Όθωνας Μεταξάς: Μας ξεναγεί στο loft του, στου Ψυρρή

«Μετακόμισα σε αυτό το σπίτι πριν από 11 χρόνια, όταν αποφάσισα να μείνω μόνος μου και να φύγω από το πατρικό μου στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Επέλεξα να μείνω στου Ψυρρή, γιατί έχει έντονο χαρακτήρα και νιώθω ότι μου ταιριάζει πολύ» είπε ο Όθωνας Μεταξάς στο περιοδικό «ΟΚ!».

Ο γοητευτικός ηθοποιός άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του και μας ξεναγεί στο υπέροχο loft του, όπου είναι το δικό του καταφύγιο αφού από εκεί ξεφεύγει από τα προβλήματα της καθημερινότητάς του. Πρόκειται για ένα πολύ φωτεινό σπίτι, αφού η πρόσοψή του έχει οχτώ μέτρα τζαμαρία αλλά επειδή είναι ένας ενιαίος χώρος τον έχει οριοθετήσει.

Όσο για την διακόσμηση την έχει επιμεληθεί ο ίδιος, γιατί θέλει να ταιριάζει στις διαφορετικές πλευρές του χαρακτήρα του. Μπορεί να μην έχει συγκεκριμένο στυλ, αλλά συνδυάζει μοντέρνο, ρετρό και μπαρόκ στοιχεία.

Όπως αποκαλύπτει ο ηθοποιός στο περιοδικό, τις περισσότερες ώρες τις περνάει στη λευκή καρέκλα στο γραφείο του, όπου δουλεύει τα τραγούδια του και χαλαρώνει στον καναπέ στο σαλόνι του.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR