counter

Φαίη Σκορδά: Έχει γενέθλια και το FTHIS.GR θυμάται τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της

Φαίη Σκορδά: Έχει γενέθλια και το FTHIS.GR θυμάται τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της
Φαίη Σκορδά: Έχει γενέθλια και το FTHIS.GR θυμάται τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της

Από τη Νάνσυ Μητροπούλου

«Είμαι πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη, γιατί βρίσκομαι ανάμεσα στους τρεις άνδρες μου!» είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της. Και η ευτυχία που βιώνει με το σύζυγο και τους δύο γιους της, Γιάννη και Δημήτρη, είναι ο λόγος που το χαμόγελο δεν φεύγει εύκολα από τα χείλη της. Η Φαίη Σκορδά, έκανε «πρεμιέρα» στη ζωή στις 9 Φεβρουαρίου του 1980 στο Κιλκίς. Και σήμερα, κλείνοντας τα 36 της χρόνια, παραμένει στην ψυχή το ίδιο κορίτσι που με αποσκευές τα όνειρά της ξεκίνησε πριν από χρόνια την διαδρομή της στην τηλεόραση,με την επιτυχία της να είναι προδιαγεγραμμένη. Σπούδασε θεατρολογία στην Ιταλία και επιστρέφοντας, άρχισε να εργάζεται στο TV100 και έπειτα στο Μακεδονία TV. Από τότε μέχρι σήμερα πολλά έχουν αλλάξει. Εκείνη όμως συνεχίζει να κάνει αυτό που τόσο αγαπάει, να καλημερίζει το τηλεοπτικό κοινό.

Οι άνθρωποι που τη γνωρίζουν καλά μιλούν για μια γυναίκα γεμάτη θετική ενέργεια που σε «παρασέρνει»,γενναιοδωρία και τρυφερότητα, για έναν άνθρωπο για τον οποίο η οικογένεια αποτελεί την πιο μεγάλη επένδυσή του στη ζωή και η αγάπη για τη δουλειά του τον λόγο που, όχι τυχαία, την έχει καθιερώσει ως ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα του κοινού. "Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι η μοναξιά. Ότι θα ξεχάσεις πως ζεις με άλλους ανθρώπους, ότι ζεις σε ένα περιβάλλον ανάμεσα σε ανθρώπους. Ότι στη ζωή προχωρείς προσφέροντας. Η μοναξιά έρχεται όταν τα λησμονούμε όλα αυτά. Ακόμη και ότι θα ξεχάσεις ανθρώπους δικούς σου που έχουν φύγει από τη ζωή – πόσο μεγάλο λάθος είναι! Γιατί όλα είναι σχέσεις (...) Στη δουλειά μα δεν θα με προτιμήσει κάποιος επειδή είμαι όμορφη. Ούτε μπορώ να πω ότι με θεωρώ όμορφη. Υπάρχουν πολύ πιο όμορφες…Δεν έχω όμως καμία ανασφάλεια, γιατί μ’ αρέσει αυτό που είμαι. Η εικόνα είναι σημαντική είναι δυνατή μόνο όταν η προσωπικότητα έχει ενδιαφέρον" έχει δηλώσει σε συνέντευξή της αποκαλύπτοντας την πιο ευαίσθητη και δυναμική πτυχή του εαυτού της.

Στις 20 Ιουνίου 2010 η Φαίη Σκορδά ένωσε για πάντα τη ζωή της με τον Γιώργο Λιάγκα στο εκκλησάκι του Island με κουμπάρο το Νίκο Χατζηνικολάου και όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα, σε μια τελετή γεμάτη ρομαντισμό. Οι δυο τους έγιναν μετέπειτα ένα δίδυμο που «κέρδισε» στη ζωή αλλά και στην τηλεόραση. Ένα χρόνο μετά το γάμο τους, η Φαίη θα γίνει μαμά για πρώτη φορά φέρνοντας στον κόσμο τον μικρό Γιάννη, ενώ τον Μάιο του 2014, η ευτυχία του ζευγαριού συμπληρώνεται με τον ερχομό του δεύτερου γιου της Δημήτρη. Η οικογένειά της είναι η η κρυφή της δύναμη, αυτή που της αρέσει να δίνει απλόχερα στους ανθρώπους που αγαπά και την στηρίζουν σε κάθε της βήμα. Καθημερινά μέσα από την πρωινή ζώνη της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, μοιράζεται με τους τηλεθεατές τον τρόπο που βλέπει τον κόσμο: τον αισιόδοξο, τον ρομαντικό, τον γεμάτο ενθουσιασμό.

 

Χρόνια πολλά Φαίη!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR