counter

Χριστίνα Παππά: Ανοίγει το σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας

Χριστίνα Παππά: Ανοίγει το σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας
Χριστίνα Παππά: Ανοίγει το σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας

Την πόρτα του σπιτιού της άνοιξε πριν λίγες ημέρες, η Χριστίνα Παππά, στους συνεργάτες του περιοδικού «ΟΚ». Πρόκειται, για ένα φωτεινό διαμέρισμα με ξύλινα πατώματα, ζεστές και γήινες αποχρώσεις και minimal διακόσμηση με θέα την ακρόπολη.

Η ηθοποιός, μαζί με την ξενάγηση στο ρετιρέ της στο κολωνάκι, μίλησε για το σπίτι και τα αγαπημένα της αντικείμενα. Όπως αποκάλυψε, έχει μετακομίσει σε πολλά σπίτια.

Το συγκεκριμένο της άρεσε από την πρώτη στιγμή που το είδε, αφού την κέρδισε η θετική του αύρα. Η Χρίστινα, επέλεξε το κέντρο της Αθήνας, κυρίως λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων της στο Sushi bar-restaurant Li-Li Su, το μπαρ Kenza και το κλαμπ Nid.

 «Αγαπώ πολύ την τάξη και την καθαριότητα και θέλω να είναι τα πάντα τακτοποιημένα. Μόνο όταν βιάζομαι, είναι συνήθως αμελής με τα ρούχα μου και τα αφήνω όπου να ναι.» δηλώνει η Χριστίνα. Η αγαπημένη της γωνία είναι ο λευκός καναπές στο σαλόνι. Εκεί ηρεμεί, ανάβει κεριά και ακούει μουσική.

Αν και έχει Τζάκι, η ηθοποιός, παραδέχτηκε πως φοβάται να το ανάψει μόνη της. Η Μέριλιν Μονρό είναι η αγαπημένη της ηθοποιός. Τα δύο πορτρέτα της, από τον Άντι Γουόρχολ, που τα έχει τοποθετήσει πάνω από την τραπεζαρία είναι δώρα του πρώην συζύγου της Κλαούντιο Κολντεμπέλα.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ!

Cover ok 483

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR