counter

Aυτό είναι δώρο γενεθλίων! 800 εκατομμύρια ευρώ σε πασίγνωστη Ελληνίδα

Aυτό είναι δώρο γενεθλίων! 800 εκατομμύρια ευρώ σε πασίγνωστη Ελληνίδα
Aυτό είναι δώρο γενεθλίων! 800 εκατομμύρια ευρώ σε πασίγνωστη Ελληνίδα

Αθηνά Ωνάση

Πλέον είναι ελεύθερη να κάνει ότι θέλει την περιουσία της, η οποία ανέρχεται στο ποσό των 800 εκατομμυρίων ευρώ, η εγγονή του Έλληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, Αθηνά. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real Life», η περιουσία του Αριστοτέλη Ωνάση και της κόρης του Χριστίνας, μετά τον θάνατό τους χωρίστηκε σε δύο μέρη, εκ των οποίων το πρώτο πέρασε στο Ίδρυμα «Ωνάση» και το δεύτερο στην Αθηνά.

Μέχρι και πριν από λίγες ημέρες όμως, όπως είχε οριστεί από το δικαστήριο, η περιουσία βρισκόταν σε καταπίστευμα που προέβλεπε να «ανοίξει» την ημέρα που θα συμπλήρωνε το 30ο έτος. Όπως αναφέρει η Μαρίνα Μανθεάκη, από τα 800 εκατ. Ευρώ, τα 400 εκατ. Είναι μετρητά και τα υπόλοιπα αντιστοιχούν σε τίτλους. Ως προς την αξιοποίηση της περιουσίας;

Η Αθηνά Ωνάση δεν επιθυμεί να ασχοληθεί με τον κόσμο των επιχειρήσεων, οπότε και η διαχείριση της θα αναλάβουν εκ νέου διαχειριστές, με εκείνη να έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο. Μάλιστα, η χρυσή κληρονόμος θα εξακολουθήσει να είναι επικεντρωμένη στους δικούς της στόχους, αλλά και του συζύγου της, Αλβάρο Αλφόνσο Ντε Μιράντα που αφορούν τη διάκρισή τους στο άθλημα της ιππασίας. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR