counter

Καραβάτου - Κατσούλης: Το υπονοούμενο περί δεύτερης εγκυμοσύνης στον αέρα της εκπομπής

«Αν με ρωτούσες παλαιότερα θα ήμουν πιο επιφυλακτική στην απάντησή μου. Τώρα πια όμως θέλω να κάνουμε δεύτερο παιδί» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της η Κατερίνα Καραβάτου σχετικά με το ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί, ενώ πριν από λίγες εβδομάδες ο Κρατερός Κατσούλης είχε αφήσει να εννοηθεί στον αέρα της εκπομπής «Στα καλά καθούμενα» ότι η μικρή Αέλια θα αποκτήσει σύντομα ένα αδελφάκι.

Το συγκεκριμένο γεγονός έρχεται να ενισχυθεί από το νέο υπονοούμενο του ηθοποιού και παρουσιαστή, πάλι από τον αέρα της επιτυχημένης εκπομπής τους. Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής 1 Φεβρουαρίου, η αστρολόγος Ευαγγελία Τσαβδάρη είπε για τους Λέοντες ότι «το κλίμα είναι θετικό και μπορεί να φέρει μία αναθεώρηση των ισορροπιών αν υπάρχει σχέση. Όταν λέω αναθεώρηση των ισορροπιών εννοώ να πάει στο πιο σοβαρό, πιο μεστό», με την Κατερίνα Καραβάτου και τους συνεργάτες να φωνάζουν «πόσο πια».

Όσο για την αντίδραση του Κρατερού; «Δεύτερο παιδί» αναφώνησε και τον έπιασε… τυχαία ξερόβηχας. Μάλιστα, στη συνέχεια η αστρολόγος πρόσθεσε: «Έχουμε ανακοινώσεις!». Λέτε;

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR