counter

Το πρώτο μου post!

Το πρώτο μου post!
Το πρώτο μου post!

Λατρεμένα μου φιλαράκια! 

Είναι επίσημο πια! Σας καλωσορίζω  στο Blog μου, Laura Loves! (Yeah!)

Και ναι, ενθουσιάζομαι πολύ, διότι άλλος ένας στόχος γίνεται πραγματικότητα. Το blogging είναι κάτι που επεξεργαζόμουν για αρκετό καιρό και χαίρομαι που τελικά θα μπορούμε να επικοινωνούμε μέσα από το Fthis.gr! Μια νέα οικογένεια για εμένα, που με εμπιστεύτηκε και με δέχτηκε με ανοιχτές αγκαλιές.

Όπως λέει το όνομα του Blog, θα σας παρουσιάζω οτιδήποτε πραγματικά αγαπώ και πιστέψτε με, μέσα από αυτά τα ροζ γυαλιά που φοράω, περνούν καθημερινά αμέτρητες εικόνες. Σαφώς και είναι φετίχ μου τα παπούτσια (αλίμονο, γυναίκα είμαι!) άρα σίγουρα θα ασχοληθώ με μόδα, θέματα και tips ομορφιάς, αλλά δε θα σταθώ μόνο εκεί...

Είναι τόσα πολλά πράγματα γύρω μας, μικρά και μεγάλα, που μας κλέβουν την καρδιά και μας κάνουν να ερωτευόμαστε, αρκεί να έχουμε τα μάτια διάπλατα ανοιχτά. Μουσική, τέχνη, design, ψυχολογία, άνθρωποι, ζώα, χρώματα και τόσα μα τόσα άλλα πολλά!

Ένα πράγμα που υπεραγαπώ στη ζωή μου είναι η μουσική. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς εκείνη. Με ακολουθεί παντού. Φυσικά και ακούω μουσική γράφοντας αυτές τις γραμμές. Το κομμάτι του πρώτου μου post δεν είναι άλλο από αυτό των Daft Punk – Giorgo by Modorer!

Και μιας και απόψε είναι η βραδιά του τελικού του πέμπτου κύκλου του Dancing with the Stars (Όλοι βλέπουμε ΑNT1 στις 21:00) , δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην άλλη μου αγάπη, τον χορό και να μη ξαναθυμηθώ τις όμορφες αυτές στιγμές που έζησα πριν δύο χρόνια, στο τρίτο "Dancing with The Stars". Τι πράγμα ήταν αυτό με τις υποψηφιότητες για αποχωρήσεις!

Και ναι, σίγουρα θα επισκέπτομαι το παρκέ του Dancing ακόμα και με το πι της γιαγιάς! Χα! Έτσι όπως πρέπει να κάνει ένας γνήσιος... terminator! Ξύπνησαν τόσες αναμνήσεις όταν βρέθηκα στο πλατό πριν τρεις βδομάδες με αφόρμη το Iconic Challenge, όπου κλήθηκαν, η αγαπημένη Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο παρτενέρ της Κωνσταντίνος, να αντιγράψουν το, κατά την άποψή μου, παραμυθένιο βιεννέζικο βαλς που χορέψαμε τότε με τον Γιάννη, με concept "η κούκλα ζωντάνεψε και χορεύει με τον ιππότη της".

Εύχομαι πραγματικά, έτσι όπως ήσασταν δίπλα μου κατά τη διάρκεια των περασμένων -σχεδόν επτά ετών- που βρίσκομαι στην Ελλάδα "πολεμώντας" για τα όνειρά μου, να είστε δίπλα μου και σε αυτό το νέο μου βήμα. Να γνωριστούμε καλύτερα, να ταξιδέψουμε και να ανακαλύψουμε παρέα νέα πράγματα, πάντα με χαμόγελο!

Always yours,

Το Λαουράκι σας

Επικοινωνήστε μαζι μου:

twitter.com/LauraNarjes

instagram.com/lauranarjes

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR