counter

Το ξέσπασμα της Εβελίνας Παπούλια στις ερωτήσεις για τα προσωπικά της: "Μου γύρισε το μάτι"

Στην πρωινή εκπομπή Mega με Μία πήγε ως καλεσμένη η Εβελίνα Παπούλια την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου.

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε μεταξύ άλλων και για την αντίδρασή της στην πρεμιέρα της παράστασης «Ματωμένος γάμος»,  μετά από ερώτηση δημοσιογράφου για τα προσωπικά της.

«Νομίζω ότι έχει χαθεί η διαχωριστική γραμμή της ευγένειας και της αγένειας . Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να γίνει αυτή η ερώτηση από το συγκεκριμένο άτομο. Θεωρώ ότι είμαι ένας ευγενικός άνθρωπος. Στην αγένεια κάτι παθαίνω. Η αντίδρασή μου ήταν ευγενική με βάση αυτό που ένιωθα», τόνισε η Εβελίνα Παπούλια και συμπλήρωσε: «Τους ρώτησα με γυρισμένο μάτι πως νιώθουν που το κάνουν αυτή τη στιγμή εκείνο το πράγμα».

«Είναι πολύ άσχημο ότι έρχονται στο «σπίτι σου» και δεν έχουν την στοιχειώδη ευγένεια να μιλήσουν για τη δουλειά σου, αλλά έρχονται μόνο και μόνο για το gossip και τον κιτρινισμό. Θα μπορούσαν να με ρωτήσουν αφού πρώτα έχουν κάνουν κάποιες ερωτήσεις για το έργο», ανέφερε η Εβελίνα Παπούλια και κατέληξε: «Ηθοποιοί είμαστε. Κάποιοι είναι πολύ καλοί στην  διαχείριση της εικόνας τους. Εγώ όμως είμαι αληθινή. Αν εκνευριστώ, δεν θα μπορέσω να το κρύψω». 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR