counter

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με ποια ξανθιά παρουσιάστρια θα συναντηθεί on air στην εκπομπή της;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με ποια ξανθιά παρουσιάστρια θα συναντηθεί on air στην εκπομπή της;
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με ποια ξανθιά παρουσιάστρια θα συναντηθεί on air στην εκπομπή της;

Έλενα Τσαβαλιά

Την Έλενα Τσαβαλιά ετοιμάζεται να υποδεχτεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η Έλενα Τσαβαλιά θα εμφανιστεί ως καλεσμένη την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου στην εκπομπή "Σπίτι μου σπιτάκι μου", όπου θα δώσει μία ξεχωρισή συνέντευξη, όπου θα έχει την ευκαιρία να μίλησει για την φετινή της εμπειρία ως τηλεπαρουσιάστρια και τη συνεργασία της με τον Μάρκο Σεφερλη.

Διαβάστε να αναλυτικά την ανακοίνωση του Alpha: 

Η παρέα της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου» φροντίζει για ένα ακόμα ξεχωριστό πρωινό Σαββάτου, με υπέροχους καλεσμένους, πλούσια δώρα, πολλά παιχνίδια και ενδιαφέροντα θέματα.  

Η Μαριάντα Πιερίδη έρχεται με την καλύτερη διάθεση. Ο Κώστας Σπυρόπουλος μας μιλά για την θεατρική του επιτυχία «Τοκ Τοκ», που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά, αλλά και για την ζωή του. Το μουσικό συγκρότημα «Αλχημιστές» ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια. Ζωντανές συνδέσεις, συνταγές ζαχαροπλαστικής, μόδα, ειδήσεις από την επικαιρότητα αλλά και έξυπνες λύσεις για τη διακόσμηση του σπιτιού κάνουν και αυτό το Σάββατο την καλύτερη μέρα της εβδομάδας!

Την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου στις 09:45 ξυπνάμε παρέα με την Έλενα Τσαβαλιά που μας δίνει μια ξεχωριστή και ενδιαφέρουσα συνέντευξη και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση που κάθεται στον καναπέ μας και μιλά για όλα. Στη συντροφιά μας και η Χρύσπα για να μας τραγουδήσει τις καλύτερες επιτυχίες της. Συνταγές μαγειρικής, κινηματογραφικά νέα, παιχνίδια και πλούσια δώρα θα ομορφύνουν τη μέρα μας!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR