counter

Αποκλειστικό! Κατερίνα Στανίση: Μιλά στο FTHIS.GR μετά το αποτέλεσμα των εκλογών

Αποκλειστικό! Κατερίνα Στανίση: Μιλά στο FTHIS.GR μετά το αποτέλεσμα των εκλογών
Αποκλειστικό! Κατερίνα Στανίση: Μιλά στο FTHIS.GR μετά το αποτέλεσμα των εκλογών

Κατερίνα Στανίση

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Η είδηση της υποψηφιότητας της Κατερίνας Στανίση με το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου, "ΤΕΛΕΙΑ", δημιούργησε θύελλα αντιδράσεων. Τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, αφού η δημοφιλής τραγουδίστρια "σάρωσε" σε ψήφους. Η Κατερίνα Στανίση μιλά αποκλειστικά στο FTHIS.GR για τα αποτελέσματα των εκλογών, για την πρόταση του Απόστολου Γκλέτσου, τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τη συνεργασία με τον Τζίμη Πανούση. 

Ποιοι ήταν οι λόγοι που είπατε «ναι» στην πρόταση του Απόστολου Γκλέτσου και κατεβήκατε υποψήφια στις βουλευτικές εκλογές;
Δεν έχω καμία σχέση με τους πολιτικούς, ούτε πάω να κάνω καριέρα πολιτικού. Απλώς, μου άρεσε η πρόταση που μου έκανε ο Απόστολος Γκλέτσος στο να προσφέρω και εγώ στη γενέτειρα μου, στη Νάουσα, και σε όλο το νομό Ημαθίας. Όπως είδατε, χωρίς να κάνω διαφημιστικές καμπάνιες και να κάνω χειραψίες, τα πήγα μια χαρά. Ήξερα, ότι δεν χρειαζόταν να κάνω τέτοια πράγματα. Ο κόσμος έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και θέλω να τους ευχαριστήσω!

Περιμένατε ότι θα «σαρώνατε» στην εκλογική αναμέτρηση; Ήσασταν πρώτη σε ψήφους.
Κοίταξε, ήξερα ότι όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύω ότι ο κόσμος με αγαπάει, αλλά όχι τόσο πολύ! Όχι μόνο αυτό, αλλά εγώ είχα δώσει μόνο δύο εβδομάδες υποψηφιότητα. Αν είχαμε περισσότερο χρόνο, θα βρισκόμασταν ακόμα παραπάνω. Σε αυτές τις δύο εβδομάδες δεν κάναμε τίποτα, σε σχέση με άλλους που έκαναν διαφημιστικά, περιοδείες κ.λ.π.

Εσείς προτιμήσατε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Εγώ κράτησα ένα επίπεδο, γιατί καταλάβαινα ότι γινόταν χαμός! Αυτό που με κράτησε είναι ότι δεν ήθελα να νομίζει ο κόσμος ότι τα έκανα για ντόρο.

Θα κατεβαίνατε ξανά στις εκλογές;
Τώρα, θα δούμε πως θα πάει και τι γραμμή θα ακολουθηθεί από το κόμμα «ΤΕΛΕΙΑ». Από εκεί και πέρα βλέπουμε… Το έκανα καθαρά για ανθρωπιστικούς λόγους και αν μπορώ να βοηθήσω στα κοινά, από εδώ και από εκεί, θα το έκανα με χαρά. Δεν πάω να κάνω καριέρα πολιτικού!

Όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα σας υπήρξαν πολλά σχόλια. Υπήρξε κάποιο που επηρέασε την απόφαση σας ή σας στενοχώρησε;
Τα αρνητικά σχόλια δεν τα ακούω καθόλου ποτέ, γιατί είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Δεν τα ακούω για να μην επηρεάζομαι. Έβαλα έναν σκοπό, είπα το «ναι». Είχα σκεφτεί κάποια αρνητικά που θα λέγανε κάποιοι άνθρωποι, γιατί με έχουν συνδέσει με τον χώρο της μουσικής. Αυτό δεν σημαίνει ότι άνθρωποι που είναι στον χώρο τον δικό μου, δεν έχουν βλέψεις, όνειρα, οράματα, αξίες. Ξέρουμε τι γίνεται σε όλο τον κόσμο και ειδικά εγώ που δεν έχω τους ανθρώπους να με υπηρετούν στο σπίτι, θα μπορούσα να το έκανα παλιότερα που ήμασταν οικονομικά καλύτερα, αλλά δεν ήθελα ποτέ να το κάνω αυτό! Ξέρω τι γίνεται στον κόσμο, στην Ελλάδα και όχι μόνο στη νύχτα, αλλά και στις λαϊκές, στα μαγαζιά, στα παζάρια, παντού! Είμαι γνώστης! Και για να το χτίσω αυτό δούλεψα πολύ σκληρά!

Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση είδαμε πολλούς εκπροσώπους του θεάματος να θέτουν υποψηφιότητα, αλλά λίγοι κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου.
Είναι μεγάλη δουλειά ο κόσμος να σου δίνει εμπιστοσύνη. Αυτό δεν μπορώ να σας το εξηγήσω. Εγώ, δεν βγήκα ούτε να προσπαθήσω να πείσω τον κόσμο, ούτε λόγους  έβγαλα, ούτε τη ντουντούκα πήρα. Αυτό με κάνει υπερήφανη και ακόμα περισσότερο υπεύθυνη σε αυτά που λέω, σε αυτά που κάνω, ακόμα και για τη μουσική μου, γιατί βλέπω ότι έχω το λαό κοντά μου. Θέλω να είμαι ακόμα πιο γνήσια και πιο καθαρή. Ο κόσμος βλέπει και κρίνει…

Τώρα που τελείωσε ο εκλογικός «πυρετός», ετοιμάζετε κάτι καινούριο στη δισκογραφία;
Φυσικά! Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι «Κάτι αγκαλιές» σε μουσική του Σωτήρη Αγραφιώτη και στίχους του Φώντα Θεοδώρου και ήδη γίνεται χαμός! Ο Φώντας Θεοδώρου μου ‘χε δώσει τα δύο μεγάλα τραγούδια «Σ’ έχω κάνει Θεό» και «Τότε». Το επόμενο τραγούδι θα βγει στα μέσα Φεβρουάριου και είναι μία μεγάλη έκπληξη, αφού θα συνεργαστώ με τον Τζίμη Πανούση. Είμαι τρισευτυχισμένη. Ήταν μία πρόταση που δεν τη περίμενα ποτέ και το αποτέλεσμα βγήκε πάρα πολύ καλό! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR