counter

Ελένη Τσολάκη - Μάκης Πουνέντης: Πώς έλυσαν την παρεξήγησή τους;

Ελένη Τσολάκη - Μάκης Πουνέντης: Πώς έλυσαν την παρεξήγησή τους;
Ελένη Τσολάκη - Μάκης Πουνέντης: Πώς έλυσαν την παρεξήγησή τους;

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Πριν από λίγες εβδομάδες η Ελένη Τσολάκη είχε βρεθεί καλεσμένη στο «Ougachallenge» του Δημήτρη Ουγγαρέζου και είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, πως θα προτιμούσε να πέσει το κινητό της στην τουαλέτα παρά να συνεργαστεί εκ νέου με τον Μάκη Πουνέντη.

Η αντίδραση του Μάκη ήταν άμεση, καθώς το μεσημέρι της ίδιας μέρας είχε εκφράσει τη δυσαρέσκεια του λέγοντας πως: «Εγώ δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο πολύ σε πρόσεχα και σε περιποιούμουν, τέσσερις μήνες συνεργαζόμασταν, τόσο σε άντεξα. Ξεχνάς που το πρωί ερχόσουν στην εκπομπή και μύριζε η ανάσα σου και είχα τις μέντες και σου έδινα την καραμελίτσα για να μην ξεφτιλιστείς στους συνεργάτες σου, ξεχνάς που ερχόσουν με τα σκισμένα τζιν χειμώνα καιρό και κάλυπτα τα μπουτάκια σου για να ζεσταθείς;». Έκτοτε, οι σχέσεις των δύο πρώην συνεργατών είχαν ψυχραθεί, αλλά όλα αυτά φαίνεται να ανήκουν στο παρελθόν!

Την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου, οι συντελεστές της επιτυχημένης εκπομπής «Happy Day» βρέθηκαν στο τσιπουράδικο «Το Μπουράνι», στα Μελίσσια, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους. Εκεί, όμως, βρέθηκε και ο Μάκης Πουνέντης που προσκλήθηκε από την κουμπάρα του –έχει βαφτίσει τον γιο της Νικόλα- και αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Μαίρη Παλιαλέξη.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε φωτογραφικά καρέ από τη συνεύρεση αγαπημένων φίλων και συνεργατών, αλλά και τη… συμφιλίωση μεταξύ Ελένης - Μάκη. 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR