counter

Ηλιάκη - Πουνέντης: Η νέα εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ και τι θα γίνει με τα συμβόλαιά τους

Ηλιάκη - Πουνέντης: Η νέα εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ και τι θα γίνει με τα συμβόλαιά τους
Ηλιάκη - Πουνέντης: Η νέα εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη του ΣΚΑΪ και τι θα γίνει με τα συμβόλαιά τους

Ηλιάκη Πουνέντης

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν καθοριστική για το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Ηλιάκη και του Μάκη Πουνέντη, αφού οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΙ αποφάσισαν να μην συνεχίσουν την εκπομπή «Αυτά είναι» στο β’ μισό της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν! Μάλιστα, οι υπεύθυνοι του καναλιού του Φαλήρου έχουν αποφασίσει ήδη ποια θα είναι η εκπομπή και το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει το πρώην «δίδυμο». Ήδη σε προηγούμενο ρεπορτάζ σας είχαμε αποκαλύψει ότι το κενό θα καλυπτόταν από νέα ενημερωτική εκπομπή.

Μπορεί αυτές τις ημέρες ο Μάρκος Δεϊμέζης και το δημοσιογραφικό επιτελείο του ΣΚΑΙ να βρίσκεται επί ποδός, λόγω των πολιτικών εξελίξεων, όμως, από την επόμενη εβδομάδα τα δεδομένα αναμένεται να αλλάξουν. Σύμφωνα με πληροφορίες του FTHIS.GR, ο δημοσιογράφος αναμένεται να αναλάβει την παρουσίαση της νέας ενημερωτικής εκπομπής, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ο τίτλος που θα της δοθεί. «Αυτή την εβδομάδα θα μεταδίδονται τα ειδησεογραφικά μαγκαζίνο, λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στον πολιτικό τομέα, ενώ στη συνέχεια θα δοθεί τίτλος στην εκπομπή» αναφέρει πηγή στο FTHIS.GR.

Όσο για το τι μέλλει γενέσθαι με την Μαρία Ηλιάκη και τον Μάκη Πουνέντη; «Η εκπομπή δεν έκανε τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης και σε συνδυασμό με τις πολιτικές εξελίξεις, πάρθηκε η απόφαση να τελειώσει η εκπομπή. Στο τραπέζι των συσκέψεων δεν έχει συζητηθεί να αξιοποιηθούν σε νέα project οι παρουσιαστές, αλλά θα τηρηθούν αυτά που προέβλεπαν τα συμβόλαια τους» προσθέτει η ίδια πηγή. 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR