counter

Χρειάζεται εσωτερική δουλειά για να βελτιώσεις τον τρόπο σκέψης σου

Χρειάζεται εσωτερική δουλειά για να βελτιώσεις τον τρόπο σκέψης σου
Χρειάζεται εσωτερική δουλειά για να βελτιώσεις τον τρόπο σκέψης σου

"Όταν θελήσεις συνειδητά να γίνεις γονιός,έχεις πάρει μια απόφαση, να δημιουργήσεις μια καινούρια ζωή. Πολύ όμορφο, πολύ θετικό. Ωστόσο τη δική σου συνήθως τη μπλοκάρεις,δεν δημιουργείς θετικότητα. Τι θέλω να πω; Είσαι τόσο βουτηγμένος στις αρνητικές σου σκέψεις που τελικά σε δικαιώνουν. Έχεις αναρωτηθεί γιατί οι μεγαλύτερες φοβίες σου γίνονται πραγματικότητα; Άντρες γυναίκες που φοβούνται μήπως απιστίσει ο σύντροφος,τον κυνηγούν συνεχώς, το σκέφτονται συνεχώς, κατά συνέπεια το δημιουργούν.Το σύμπαν δεν θα σου χαλάσει το χατίρι,άλλωστε άσκισες τόση δύναμη με τη σκέψη σου.Με δυο λόγια οι σκέψεις σου διαμορφώνουν τον κόσμο σου.

Σε αυτό που εστιάζεις αυτό και αναπτύσσεται. Χρειάζεται εσωτερική δουλειά για να βελτιώσεις τον τρόπο σκέψης σου. Βασική αρχή πέρα της ανακάλυψης του εαυτού σου είναι και το περιβάλλον σου. Ενδέχεται να εργάζεσαι με αρνητικούς ανθρώπους, χρειάζεται από πλευράς σου να το δεις να το επισημάνεις και έτσι να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να καταλήψεις σαν εκείνους. Στην προσωπική σου ζωή είναι πιο εύκολο να διαλέξεις τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Εκεί πρόκειτε για καθαρά δική σου επιλογή. Κάνε τη σωστή.

Ο μίζερος άνθρωπος θα σε ρουφήξει. Ο χαμογελαστός,ο αισιόδοξος θα σε κάνει να ονειρεύεσαι. Αν επιθυμείς να έχεις τη ποιότητα ζωής που θα ήθελες, οφείλεις να κάνεις κάτι γι αυτό. Οφείλεις να δημιουργείς θετικές σκέψεις, να δημιουργείς θετικές εικόνες, να δημιουργείς αισιόδοξα όνειρα. Να επιλέγεις με πιο σωστά κριτήρια τους φίλους.Πολύ όμορφο να έχεις ακόμα τους παιδικούς σου φίλους,αλλά αν δεν έχεις πια τίποτα κοινό μαζί τους, γιατί πρέπει να τους κρατάς στη ζωή σου.Αν το θες ναι, αλλά όχι γιατί πρέπει.Με τα χρόνια αλλάζεις, ωριμάζεις, εξελίσσεσαι, κάποιοι από την άλλη απλά ψηλώνουν…

Η ζωή είναι τόσο όμορφη, αγάπησέ τη, φρόντισέ τη και θα σε ανταμείψει με χαρές..Να σκέφτεσαι θετικά, είναι επιλογή σου. Άλλωστε όλη η ζωή είναι επιλογές, σταυροδρόμια και διλήμματα.Αν σε ακούς, αν σε υπολογίζεις θα μάθεις να ακολουθείς το σωστό για σένα δρόμο... Τι λες; Πάμε σήμερα να δημιουργήσουμε δυνατά χέρια; Λέω ναι!"

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR