counter

"Dancing with the stars 5": Όσα έγιναν στον ημιτελικό μέσα από φωτογραφίες

"Dancing with the stars 5": Όσα έγιναν στον ημιτελικό μέσα από φωτογραφίες
"Dancing with the stars 5": Όσα έγιναν στον ημιτελικό μέσα από φωτογραφίες

Το βράδυ της Κυριακής 18 Ιανουαρίου, η Δούκισσα Νομικού και ο Κώστας Μαρτάκης μας καλωσόρισαν σε έναν ημιτελικό που είχε άρωμα.. γυναίκας, με τις Νικολέττα Καρρά, Μορφόύλα Ντώνα και Ειρήνη Παπαδοπούλου να διεκδικούν το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό της 1ης Φεβρουαρίου. 

Οι 3 κυρίες διαγωνιστήκαν σε δύο χορούς και απέδειξαν ότι μπορούν πλέον να χορέψουν με τον παρτενέρ τους, μόνες τους αλλά και με παρέα! Η βραδιά του ημιτελικού ξεκίνησε με μία πολύ ατμοσφαιρική χορευτική παράσταση, αφού μέλη της χορευτικής ομάδας «Tango Secret» μας χάρισαν ένα αυθεντικό αργεντίνικο Tango!

Μετά τις πρώτες εμφανίσεις, στο παρκέ εμφανίστηκε η φιναλίστ του «Dancing with the Stars 4», Κατερίνα Στικούδη, με μια εντυπωσιακή χορογραφία δια χειρός Παύλου Μανογιαννάκη. Και αυτή ήταν η πρώτη της εμφάνιση στη σκηνή, αφού λίγο αργότερα την απολαύσαμε και στον χορευτικό «θεσμό» του δημοφιλούς show, στο Dance Trio! Και δεν ήταν η μόνη, αφού η Μαίρη Συνατσάκη και η Κλέλια Πανταζή χόρεψαν μαζί με τις διαγωνιζόμενες στην δεύτερη τους εμφάνιση.

Λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η Ναταλία Γερμανού επέστρεψε και πάλι στα πλατό του ΑΝΤ1, αλλά αυτή τη φορά για να χορέψει στο παρκέ του «Dancing with the stars» με ένα σέξι και ιδιαίτερο Tango, το «Cell Block Tango», μαζί με οκτώ ακόμα χορεύτριες και έναν χορευτή στην πιο ευρηματική χορογραφία της Κλώντια Άννας Στόγια! 

Τέλος, τα δύο ζευγάρια που ήταν υποψήφια προς αποχώρηση ήταν η Μορφούλα με τον Ρίχαρντ και η Νικολέττα με τον Αλέξανδρο. Τελικά, όμως, η Νικολέττα και ο Αλέξανδρος δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό. Το επόμενο ραντεβού δίνεται για την 1η Φεβρουαρίου, όπου αυτός ο τελικός θα είναι πιο λαμπερός από ποτέ. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR