counter

Ο νέος χάρτης της τηλεόρασης! Τι θα δούμε στα κανάλια το δεύτερο μισό της σεζόν;

Ο νέος χάρτης της τηλεόρασης! Τι θα δούμε στα κανάλια το δεύτερο μισό της σεζόν;
Ο νέος χάρτης της τηλεόρασης! Τι θα δούμε στα κανάλια το δεύτερο μισό της σεζόν;

Κανάλια

Έτοιμα να ρίξουν στην μάχη της τηλεθέασης τα νέα, δυνατά χαρτιά τους είναι τα κανάλια, με αφορμή την έναρξη του β’ μισού της τηλεοπτικής σεζόν! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού «MYtv» και της δημοσιογράφου Μάρας Σαρρή, οι νέες σειρές του ΑΝΤ1 επιστρέφουν με πρωτότυπα επεισόδια. Ακόμη, στις οθόνες μας θα δούμε τις: «Τρίχες» των Ρήγα-Αποστόλου, την εκπομπή έρευνας της Κατερίνας Αντωνοπούλου «Σε πρώτο πλάνο» που ξεκινά την 18η Ιανουαρίου, τον δεύτερο κύκλο του διαγωνισμού τραγουδιού «The Voice» που αναβλήθηκε λόγω των εθνικών εκλογών. 

Από την άλλη, το MEGA  ενισχύει τη βραδινή ζώνη του, εντάσσοντας στο πρόγραμμά του την «Εθνική Ελλάδος» του Γιώργου Καπουτζίδη, τις «Ηρωίδες» της Αλεξάνδρας Κ* και τον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς «Κάτω Παρτάλι». Επιπλέον, η Όλγα Τρέμη έχει ήδη επιστρέψει από τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου στη θέση της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, έχοντας ως κεντρικούς σχολιαστές τον Νίκο Ευαγγελάτο, που επιστρέφει στις επάλξεις έπειτα από πολύμηνη απουσία, αλλά και τον Γιάννη Πρετεντέρη. Τέλος, το κανάλι της Μεσογείων θα προβάλλει μερικές από τις πιο επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις, ενώ από τα μέσα Φεβρουαρίου θα προβληθεί ο νέος κύκλος επεισοδίων του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο «Joy it's inside you», μεταφέροντάς την από τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββάτου και της Κυριακής στην πρωινή (10.00 π.μ. - 11.30 π.μ.), αλλά και το βραδινό show του Μάρκου Σεφερλή.

Στο στρατόπεδο του ALPHA, οι υπεύθυνοι στοχεύουν στην κορυφή και γι’ αυτό επαναφέρουν τον νέο κύκλο της αστυνομικής σειράς του Πάνου Κοκκινόπουλου «10η εντολή», τη νέα εκπομπή μαγειρικής «Sweet and skinny», με παρουσιάστρια τη σεφ Μαρίζα Τσέρτσιλ. Επίσης, τις Παρασκευές ο Χρήστος Φερεντίνος θα παρουσιάζει το «Άκου τι είπαν! βραδιάτικα», παρέα με επώνυμους καλεσμένους, ενώ ο Λάκης Λαζόπουλος επανέρχεται με το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», το οποίο θα προβάλλεται μία φορά τον μήνα. Τέλος, «Το σόι σου» έβαλε σε σκέψεις τους ιθύνοντες του καναλιού να το προβάλλουν δύο φόρες την εβδομάδα, ενώ στις οθόνες μας επιστρέφουν και οι Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης, με την εκπομπή τους «World Party».

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, στο STAR δεν προβλέπεται να δούμε πολλές αλλαγές. Μετά το τέλος του «Όρκου Σιωπής», από την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου και κάθε πρωί στις 9.00, θα προβάλλονται από την αρχή τα επεισόδια της τούρκικής δραματικής σειράς «Kuzey Guney». Ακόμη, ο σταθμός θα συνεχίσει να προβάλλει τη συνέχεια των νέων κύκλων των αστυνομικών ξένων σειρών, ενώ το Σάββατο 17 Ιανουαρίου στις 18.30 αρχίζει ο 2ος κύκλος της αστυνομικής σειράς «Covert Affairs».  Στο ΕTV, κατά τη διάρκεια του δεύτερου μισού της τηλεοπτικής σεζόν, ο σταθμός επιθυμεί να εντάξει και άλλα πρόσωπα στο δυναμικό του, όπως ο Κώστας Μαρτάκης, που θα αναλάβει από τον Μάρτιο την παρουσίαση μιας εκδοχής του παιχνιδιού γνώσεων «Buzz», ενώ στο ΣΚΑΪ αναμένεται να δούμε σημαντικές αλλαγές στη συνέχεια της φετινής σεζόν. Στις αρχές Φεβρουαρίου θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή μαγειρικής «Eat & fit», με παρουσιαστή τον σεφ Δημήτρη Δαλιάνη, ο 3ος κύκλος της σειράς «Game of thrones». Όσο για το Μακεδονία TV, ενέταξε  στο πρόγραμμά του δύο νέες σειρές: Την ιστορική σειρά «Spartacus» και τη δραματική σειρά «Μagic City».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR