counter

Rewind! Kαραβάτου - Κατσούλης: To FTHIS.GR θυμάται την βάπτιση της κόρης τους, Αέλιας

Rewind! Kαραβάτου - Κατσούλης: To FTHIS.GR θυμάται την βάπτιση της κόρης τους, Αέλιας
Rewind! Kαραβάτου - Κατσούλης: To FTHIS.GR θυμάται την βάπτιση της κόρης τους, Αέλιας

Τον Σεπτέμβριο του 2013, η κόρη της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη βαπτίστηκε στη 1 και μισή το μεσημέρι στον ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό. Και το όνομα αυτής: Αέλια! Εκεί ήταν όλοι οι συγγενείς αλλά και οι φίλοι του ζευγαριού από το χώρο της showbiz, όλοι οι συνεργάτες που πέρασαν από την εκπομπή "Κους Κους" και φυσικά οι τέσσερις νονοί της Αέλιας: οι φίλες της παρουσιάστριας, Σμαράγδα Μακρή και Λήδα Παπαδοπούλου και οι δύο φίλοι του ηθοποιού Ιερόθεος Μπεναρδής και Λυκούργος Τζαρδής. Η Κατερίνα Καραβάτου είχε επιλέξει ένα μπεζ midi φόρεμα δημιουργία της Λένας Κατσανίδου. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο Πάνος Καλλίτσης.

Τα μικροί καλεσμένοι πήραν ένα σάκκο πλάτης γεμάτο με ζαχαρωτά, κηρομπογιές, μπλοκ ζωγραφικής, ένα μαξιλαράκι-διακοσμητικό τοίχου με τον χαρακτηριστικό ήλιο, μια κονκάρδα με το όνομα Αέλια και ένα παιχνίδι με σαπουνόφουσκες. Στο σάκκο είναι τυπωμένο το λογότυπο-σήμα του θέματος που φτιάχτηκε για τη βάφτιση. Οι μεγάλοι καλεσμένοι πήραν μια υφασμάτινη τσάντα με το ίδιο λογότυπο, η οποία περιείχε ένα μπουκάλι ρακή, ένα σακουλάκι ηλιόσπορους (σχετικό με το θέμα Ήλιος), κουφέτα, ένα cd με επιλεγμένα τραγούδια σχετικά με τον ήλιο και την ετυμολογία του ονόματος, μια βεντάλια και μια κονκάρδα με την ημερομηνία, τον χαρακτηριστικό ήλιο και το όνομα Αέλια. Οι μπομπονιέρες είναι σχεδιασμένες από τους 22twins designers.

Αμέσως μετά την τελετή ξεκίνησε το υπαίθριο πάρτι, όπως ήταν σχεδιασμένο, ώστε να γιορταστεί η βάφτιση αλλά και τα γενέθλια της Αέλιας που έλαμπε μέσα στο λευκό φορεματάκι της. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Δέσποινα Καμπούρη, η Πέγκυ Τρικαλιώτη με τον σύζυγό της-που κάνει την πρώτη της δημόσια  εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης της-, ο Γεράσιμος Γεννατάς, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, η Νόνη Δούνια με τον σύζυγό της Κυριάκο Μουρατίδη, η Μαρία Νικόλτσιου, οι συνεργάτες της Κατερίνας  από την εκπομπή "Κους Κους" κ.α.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR