counter

O λαμπερός γάμος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά

O λαμπερός γάμος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά
O λαμπερός γάμος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά

20 Ioυνίου 2010. Γιώργος και Φαίη Σκορδά ενώνουν τις ζωές τους για πάντα στο εκκλησάκι του Ιsland στις 20:30 με κουμπάρο τον καλό τους φίλο, Νίκο Χατζηνικολάου. Πάνω από 500 καλεσμένοι έδωσαν το "παρών" σε έναν γάμο γεμάτο ρομαντισμό και λάμψη. Το νυφικό της Φαίης Σκορδά ήταν δημιουργία του σχεδιαστή Νikolas, τα νυφικά παπούτσια ήταν 14ποντα πέδιλα Casa Dei  και το μακιγιάζ και τα μαλλιά της ήταν δια χειρός Δημήτρη Γιαννέτου. Ντύθηκε νύφη σε καμπάνα του ξενοδοχείου Astir Beach στη Βουλιαγμένη.

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε επιλέξει ένα blue black κοστούμι Αrmani, ριγέ γραβάτα Brioni και λευκό πουκάμισο sur mesure από τον Μενέλαο στο Κολωνάκι και παπούτσια Dolce & Gabbana. Τον στολισμό της εκκλησίας και του χώρου επιμελήθηκε η Fevronia: λευκοί ταφτάδες με φωτάκια και ορχιδέες, κρίνοι σε κρυστάλλινα βάζα, λευκές και πράσινες ορτανσίες, λευκά τριαντάφυλλα σε εντυπωσιακές συνθέσεις πάνω σε γαμήλιες λαμπάδες, τα αρχικά των νεόνυμφων Γ και Φ φωτισμένα με λαμπιόνια πλάι σε ένα τεράστιο κλουβί και ένα παχύ στρώμα από ροδοπέταλα στα σκαλιά που οδηγούσαν στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου ήταν μερικά από τα στοιχεία διακόσμησης.

Ο γαμπρός κατέφθασε στην εκκλησία με δέκα λεπτά καθυστέρηση από την προγραμματισμένη ώρα με ασημί τζιπ Μercedes ενώ  η νύφη έφτασε συνοδευόμενη από τον μπαμπά της Δημήτρη και τον αδερφό της Νότη σε μια κόκκινη BMW Z3. To μυστήριο τελείωσε στις 21:50 με την δεξίωση να ξεκινά στις 22:00.

Ο πρώτος τους χορός έγινε με το τραγούδι Amore mio, ακολούθησε ένα αισθαντικό μπλουζ του Νίκου Χατζηνικολάου και της Κρίστης Τσολακάκη με τη φωνή του Φρανκ Σινάτρα και στη συνέχεια ο Βασίλης Σαλέας με την ορχήστρα του αναλάμβανε να απογειώσει τη διάθεση όλων με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια.

Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους ήταν η Καλομοίρα, η Δέσποινα Βανδή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού, ο Τζώνη Καλημέρης, ο Κώστας Χαρδαβέλλας, η Ράνια Θρασκιά με το σύζυγό της Ανδρέα Φωτόπουλο, η Αγάπη Βαρδινογιάννη, ο Στηβ Κακέτσης, ο Πάνος Καμμένος, ο Αντώνης Σρόιτερ και άλλοι.

Πηγή πληροφοριών και φωτογραφιών: Περιοδικό ΟK! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR