counter

Μια βραδιά στον Κωνσταντίνο Αργυρό

Μια βραδιά στον Κωνσταντίνο Αργυρό
Μια βραδιά στον Κωνσταντίνο Αργυρό

Όπως μάθατε μέσα από το FTHIS.GR, ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε λίγες μέρες παρουσιάζεται στη μαμά πατρίδα και θα τον χάσουμε, τουλάχιστον από τις πίστες για ένα μικρό χρονικό διάστημα! (αν δεν το μάθατε, πατήστε εδώ)

Τι καλύτερο λοιπόν από μια βόλτα μέχρι το Posidonio βράδυ Κυριακής για να χορτάσουμε Κωνσταντίνο Αργυρό, όσο περισσότερο γίνεται. Όπως μου φάνηκε, και ο ίδιος έχει την ψυχολογία του ανθρώπου που θέλει να τα δώσει όλα έχοντας ένα deadline, μια ημερομηνία συγκεκριμένη που θα του αλλάξει τη ζωή, έστω και για λίγο. Sorry, αλλά με τον Αργυρό δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική, αλλά μου επιτρέπετε να εκφράσω απλά την άποψή μου. Γνωριζόμαστε δέκα χρόνια, από την πρώτη στιγμή που είχε βγει από το Fame Story και δεν έχει αλλάξει ούτε στο "τσικ" όλον αυτόν τον καιρό. Η πορεία του ήταν σταθερά ανοδική και νατος τώρα, πρώτο όνομα σε μεγάλη πίστα της Αθήνας, να είναι όλο και καλύτερος κάθε φορά που τον βλέπω στα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζεται. Αν είσαι ερωτευμένος, γουστάρεις ακόμα πιο πολύ τον άνθρωπό σου. Αν έχεις χωρίσει, νιώθεις ότι κάθε τραγούδι γράφτηκε για σένα. Αν είσαι σε μεταβατικό στάδιο, περνάς καλύτερα από όλους γιατί σου αρέσουν όλα! Προσωπικά πέρασα τέλεια, όπως πάντα όταν πηγαίνω Αργυρό, τραγουδήσαμε, χορέψαμε και παρά το γεγονός ότι την επόμενη δούλευα κανονικά, το ευχαριστήθηκα!

Επειδή τα λόγια είναι περιττά, ακούστε δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, όπως κατέγραψα με το κινητό (και τον ενθουσιασμό μου). Βέβαια, γιορτές έρχονται και μια βόλτα στο Posidonio θα ξαναπάμε, μιας και μετά τις 12 Γενάρη θα κάνουμε μερικούς μήνες να τον απολαύσουμε από κοντά. Μαζί του βέβαια είναι ο εξαιρετικός Κώστας Μαρτάκης, η φωνάρα και κούκλα Χριστίνα Σάλτη, ο καταπληκτικός Λευτέρης Κιντάτος, η αφόρητα sexy Θωμαή Απέργη και ο Mario Brasil.

Ακούστε τον Κωνσταντίνο Αργυρό!

 

Η Νάνσυ Παραδεισανού είναι η διευθύντρια του WWW.FTHIS.GR

Επικοινωνήστε μαζί της στο: nparadeisanou@daphne.gr, Twitter: Nansou

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR