counter

"Ηρακλής οι δώδεκα άθλοι": Όλα όσα έγιναν στην λαμπερή πρεμιέρα με Σάκη Ρουβά

"Ηρακλής οι δώδεκα άθλοι": Όλα όσα έγιναν στην λαμπερή πρεμιέρα με Σάκη Ρουβά
"Ηρακλής οι δώδεκα άθλοι": Όλα όσα έγιναν στην λαμπερή πρεμιέρα με Σάκη Ρουβά

Το βράδυ της Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η λαμπερή πρεμιέρα του θεατρικού έργου «Ηρακλής οι 12 άθλοι» με πρωταγωνιστή τον πολυαγαπημένο Σάκη Ρουβά.

Η πρεμιέρα έλαβε χώρο στο “Pantheon Theater” και απέσπασε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο Σάκης Ρουβάς, αποθεώθηκε από το ελληνικό κοινό αφού ερμήνευσε τον ρόλο του εξαιρετικά σύμφωνα με δηλώσεις των θεατών.

Στο πλευρό του Σάκη παίζουν οι ηθοποιοί: Ρούλα Πατεράκη, Ναταλία Δραγούμη, Αγορίτσα Οικονόμου, Ελένη Ρουσσινού, Αντώνης Πριμηκύρης, Γιάννης Αναστασάκης, Έρρικα Μπίγιου, Φανή Αποστολίδου και Φαίδων Κεφαλέας.

Η ιστορία της παράστασης πραγματεύεται τον γνωστό μύθο του ημίθεου Ηρακλή που μέσα από τις εντυπωσιακές εναλλαγές σκηνικών και τις θεατρικές ερμηνείες παίρνει «σάρκα και οστά» μπροστά τα μάτια των θεατών.

Πολλοί ήταν οι επώνυμοι που παρακολούθησαν και καταχειροκρότησαν την παράσταση. Ανάμεσα σε αυτούς η Κάτια Ζυγούλη, η Δούκισσα Νομικού, η Έλενα Τσαβαλιά, η Φωτεινή Μπίνιου, η Ήρα Κτσαντώνη, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο Γιώργος Θεοφάνους, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Νίκος Αναδιώτης, ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Άρης Τζαβέλας και πολλοί ακόμη λαμπεροί καλεσμένοι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR