counter

Kωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επέστρεψε το χαμόγελο στο πρόσωπό της

Kωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επέστρεψε το χαμόγελο στο πρόσωπό της
Kωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επέστρεψε το χαμόγελο στο πρόσωπό της

Kωνσταντίνα Σπυροπούλου

O τελευταίος μήνας ήταν ο πιο δύσκολος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφού τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας την έκαναν να χάσει το χαμόγελό της. Λίγο οι χαμηλές πτήσεις στα νούμερα τηλεθέασης, λίγο τα όσα ακούγονται για την απομάκρυνση των συνεργατών της αλλά και για πιθανή λήξη συνεργασίας της με το κανάλι της Κάντζας, η παρουσιάστρια είχε χάσει τον ύπνο της.

Κι ενώ τα σενάρια ήθελαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να επισκέπτεται Μονή για να λύσει τα μάγια που πιστεύει ότι της είχαν γίνει, η ίδια αυτές τις ημέρες κάνει πράγματα που την κάνουν να νιώθει ευχάριστα έχοντας βρει -όπως μπορείτε να δείτε- και πάλι το χαμόγελό της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το απόγευμα της Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου επισκέφθηκε με τους συνεργάτες της εκπομπής "Σπίτι μου, σπιτάκι μου" τον Σύλλογο Φλόγα, προκειμένου να προσφέρει τη δική της βοήθεια στα παιδιά που πάσχουν από Νεοπλασματική Ασθένεια. Τη φωτογραφία, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, δείχνοντας πως οι κακές ημέρες πέρασαν και το χαμόγελο επέστρεψε και πάλι στο πρόσωπό της. 

Διαβάστε επίσης:  Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Όλη η αλήθεια για την επίσκεψη της σε Μονή για να λύσει τα μάγια

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR