counter

Μάκης Πουνέντης για Ελένη Τσολάκη: "Θλίβομαι, ειλικρινά λυπάμαι γι' αυτή τη συμπεριφορά"

Ένα απόσπασμα από το Ougachallange ήταν αρκετό για να ξεσπάσει ο Μάκης Πουνέντης κατά της Ελένης Τσολάκη, στον αέρα της εκπομπής "Αυτά Είναι" το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ρώτησε την Ελένη Τσολάκη αν θα προτιμούσε να πέσει το κινητό της στην τουαλέτα ή να συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Μάκη Πουνέντη. Η Ελένη Τσολάκη είπε ότι θα προτιμούσε να γίνει το δεύτερο και τότε ποιος είδε τον Μάκη Πουνέντη και δεν τον φοβήθηκε...

Ο Μάκης Πουνέντης, πέταξε τα "καρφιά" του στην παρουσιάστρια του Alpha, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Τι είπε το θηλυκό, τι είπε η κοπέλα; Είπε ότι είναι καλύτερο να πέσει το κινητό της στην τουαλέτα με το να συνεργαστεί μαζί μου;" Και πρόσθεσε: «Ελένη Τσολάκη θλίβομαι ειλικρινά λυπάμαι για τη συμπεριφορά αυτή, ειλικιρνά γιατί εγώ δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο πολύ σε πρόσεχα και σε περιποιούμουν, τέσσερις μήνες συνεργαζόμασταν, τόσο σε άντεξα. Ξεχνάς Ελένη Τσολάκη το πρωί που ερχόσουνα στην εκπομπή και μύριζε η ανάσα σου και είχα τις μέντες και σου έδινα την καραμελίτσα για να μην ξεφτιλιστείς στους συνεργάτες σου, ξεχνάς που ερχόσουν με τα σκισμένα τζιν χειμώνα καιρό και κάλυπτα τα μπουτάκια σου για να ζεσταθείς και μου φέρεσαι έτσι και λες ότι προτιμάς να μην ξανασυνεργαστείς μαζί σου; Ελένη με πίκρανες,με πίκρανες πολύ, δεν πειράζει». 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR