counter

Χριστουγεννιάτικο Σαββατοκύριακο με "Join Us"

Χριστουγεννιάτικο Σαββατοκύριακο με "Join Us"
Χριστουγεννιάτικο Σαββατοκύριακο με "Join Us"

Αντώνης Λουδάρος

Η παρέα του «Join us» είναι πιστή στο ραντεβού της στον ΣΚΑΙ στη συνηθισμένη της ώρα στις 17:00 μμ για το Σάββατο, ενώ την Κυριακή η εκπομπή θα ξεκινήσει μισή ώρα νωρίτερα στις 16.30!

Το Σάββατο, στον καναπέ της εκπομπής θα κάτσει η Μπέτυ Βαλάση, που αποκαλύπτει στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου γιατί ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή της μετά το σοβαρό εγκεφαλικό που υπέστη και ποιος είναι ο λόγος που σήμερα διστάζει να παίξει στο θέατρο.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχεται τον Κώστα Λεφάκη ο οποίος μιλάει για τους δύο συμβιβαστικούς αρραβώνες της ζωής και εξηγεί γιατί δεν υπάρχουν ευνοημένα ζώδια αυτή την περίοδο. 

O Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει πεντανόστιμο κρασάτο κοτόπουλο με μακαρόνια και μας γλυκαίνει με μια ανάλαφρη κρέμα λεμονιού, ενώ η Εμμανουέλα ετοιμάζει μπρουσκετάκια με φέτα και καπνιστή γαλοπούλα.

Η Άννα Πρέλεβιτς μας μαθαίνει πώς να πάρουμε ενέργεια και να φτιάξουμε τη διάθεσή μας με το σωστό πρωινό και η Μυρτώ Καζή μας δείχνει τα εύκολα χτενίσματα των Χριστουγέννων.

Τέλος, ο Αντώνης Λουδάρος μας κερνάει κεφτεδάκια την ώρα που μας αποκαλύπτει κάτι που δεν ξέραμε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου καλωσορίζει την Παρθένα Χοροζίδου, την ακόλαστη Ντοντό η οποία θυμάται τις πλάκες που έκαναν με το όνομά της και τις μέρες που νόμιζε ότι την κορόιδευαν στο δρόμο. Στον καναπέ της Νάνσυς, κάθεται και η Κατερίνα Στικούδη για να μας πει τι φοράει όταν δεν τη βλέπουμε και τι λένε οι γονείς της για τις σέξι εμφανίσεις της.

Στο MAN-IFESTO του Θανάση Αναγνωστόπουλου βρίσκουμε τον Μπάμπη Στόκα, ο οποίος θα προτιμούσε να του ζητήσει δανεικά παρά να γράψει τραγούδι για την Πάολα. 

Όσο για τον Γιάννη Αποστολάκη, ετοιμάζει δύο συνταγές που θα νοστιμίσουν την Κυριακή μας: Σαλάτα με γαρίδες τεμπούρα και μπακλαβαδάκια.  Η Εμμανουέλα από την άλλη, μας μαγειρεύει πατατοσαλάτα με γλυκόξινη πάστα καρυδιού.

Τέλος, η Μαρία Χολέβα δίνει συμβουλές για το θηλασμό και η Μυρτώ Καζή απολαμβάνει Χριστουγεννιάτικες βόλτες στη στολισμένη Αθήνα.

«Join us», γιατί τα Σαββατοκύριακα ειδικά τα Χριστουγεννιάτικα, θέλουν παρέα!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR