counter

Eλένη Μενεγάκη: Το FTHIS.GR κάνει rewind στις εγκυμοσύνες της

Eλένη Μενεγάκη: Το FTHIS.GR κάνει rewind στις εγκυμοσύνες της
Eλένη Μενεγάκη: Το FTHIS.GR κάνει rewind στις εγκυμοσύνες της

Από τη Νάνσυ Μητροπούλου

Το FTHIS.GR κάνει rewind στις εγκυμοσύνες του πιο πολυσυζητημένου προσώπου της ελληνικής lifestyle πραγματικότητας. Όταν η Ελένη Μενεγάκη ήταν έγκυος στον Άγγελο, την Λάουρα, την Βαλέρια και στο τέταρτο παιδί της που ήρθε στον κόσμο το βράδυ της Κυριακής 29 Μαρτίου. 

Η Ελένη Μενεγάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί το Νοέμβριο του 2002. Η εγκυμοσύνη της πρωτοστατεί στα lifestyle έντυπα και ο φωτογραφικός φακός καραδοκεί για να την απαθανατίσει σε οποιαδήποτε στιγμή της. Η απουσία της από το πλατό του «Πρωινού Καφέ» λόγω της γέννησης του Άγγελου τοποθέτησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο σε θέση αντικαταστάτη.  Κρατώντας στα χέρια της ένα περιοδικό που την απεικόνιζε έγκυο στον Άγγελο -η παρουσιαστρια είχε κάνει την εν λόγω φωτογράφιση ούσα έξι μηνών-  δήλωσε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής «Καφές με την Ελένη» το 2010: «Aυτή η φωτογραφία με παραπέμπει σε ίσως  μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής μου. Ήμουν έξι μηνών και έτσι όπως βγήκε η κοιλιά μου στο εξώφυλλο, η μητέρα μου νόμιζε ότι γεννάω και με πήρε τηλέφωνο για να δει εάν γεννάω. Της είπα πως δεν γεννάω, απλά της είπα ότι έχει μεγαλώσει λίγο η κοιλιά μου στο εξώφυλλο. Πρώτο παιδί δεν φουσκώνει η κοιλιά αμέσως, φουσκώνει απότομα».

Η κόρη της Λάουρα ήρθε στη ζωή της στις 8 Φεβρουαρίου του 2005. Ο ερχομός της Λάουρας βρίσκει την Ελένη Μενεγάκη σε νέα τηλεοπτική στέγη, τον Alpha. H Ελένη Μενεγάκη θα μοιραστεί με τους τηλεθεατές της πολλές από τις στιγμές με την νεογέννητη κόρη της στο σπίτι με την μητέρα της Ζέτα να την βοηθά συνεχώς.  Η βάπτισή της, ένα από τα λαμπερά κοσμικά γεγονότα τον Ιούνιο του 2006.

Η κόρη της Βαλέρια, ήρθε στη ζωή της τα ξημερώματα της Δευτέρας 28 Ιανουαρίου 2008 σχεδόν την ίδια ώρα με την κόρη του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και της Κιμ Κίλιαν, Σιέννα. Η μικρότερή της κόρη, είναι και το παιδί που μοιάζει περισσότερο σε εκείνη. Η εγκυμοσύνη της κύλησε πολύ όμορφα και όπως στις προηγούμενες η Ελένη Μενεγάκη μέχρι και λίγες μέρες πριν γεννήσει βρισκόταν στο πλατό της εκπομπής της. Το όνομα της μικρής χρειάστηκε αρκετή έρευνα για να αποφασιστεί  «ύστερα από πολύμηνη έρευνα» θα δηλώσει η παρουσιάστρια. «Γράφω ονόματα σε χαρτιά, τα προβάρω να δω πώς ακούγονται, μετά τα γράφω να δω πώς γράφονται, τα συνδυάζω με το επίθετο. Το ξέρω, δεν πάω καλά, είμαι μάνα-ψώνιο, το ομολογώ. Θέλω να ξέρει το παιδί μου αύριο ότι οι γονείς του έψαχναν να του βρουν όνομα επτά μήνες".

H Ελένη Μενεγάκη έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της αργά το βράδυ της  Κυριακής 29 Μαρτίου 2015. Η Ελένη Μενεγάκη γέννησε σε γνωστό μαιευτήριο των βορείων προαστίων, με καισαρική τομή ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 2.750. Τόσο εκείνη όσο και το μωρό της χαίρουν άκρας υγείας. Η Ελένη Μενεγάκη δεν έλειψε από το τηλεοπτικό της πόστο ως και τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της και μέχρι την Tρίτη 24 Μαρτίου βρισκόταν κανονικά στο στούντιο της εκπομπής της κρατώντας παρέα στους τηλεθεατές της.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR