counter

Η βάπτιση της κόρης της Τζένης Τζιβεριώτη

Η βάπτιση της κόρης της Τζένης Τζιβεριώτη
Η βάπτιση της κόρης της Τζένης Τζιβεριώτη

Η Τζένη Τζιβεριώτη και ο Γιάννης Τσακουμάκος βάπτισαν την μονάκριβη κορούλα τους! Και το όνομα αυτής; Νίκη!

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία στο Χαϊδάρι. Πολλοί ήταν οι καλεσμένοι που τίμησαν με την παρουσία τους το ζευγάρι, σε μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του. Ανάμεσά τους, ο Κώστας Μαρτάκης, ο Στέλιος Ρόκκος με την σύντροφό του, Ελένη Γκόφα, η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Βασίλη Μπουλούμπαση, ο Γιώργος Γιαννιάς με την Ελευθερία Παντελιδάκη, η Ιωάννα Λίλλη, η Κάλλι Τσιλίδου με τον σύζυγό της, Στέφανο Δάνδολο, η Έλσα Τόλη, η Στέλλα Γιαμπουρά, η Νόνη Δούνια, η Στέλλα Δημητρίου, η Άντζελα Ευριπίδη, η Έλλη Αγγελιδάκη, η Άντζι Ανδριτσοπούλου που είχε σχεδιάσει και τα προσκλητήρια και φυσικά ο Χάρης Σιανίδης, στενός φίλος της οικογένειας. Νονές της μικρής, ήταν τρεις στενές φίλες της Τζένης Τζιβεριώτη, συγκεκριμένα, μία φίλη της και οι δύο κόρες της. Όλα τα βαπτιστικά του μωρού, ήταν από το κατάστημα "Le marriage" που διαθέτει η Tζένη Τζιβεριώτη στην Σπάρτη.  Η Τζένη Τζιβεριώτη είχε επιλέξει μάξι φούστα από ταφτά σε σκούρο ροζ χρώμα και λευκό διαφανές πουκάμισο με λευκά πουά.

Αμέσως μετά την τέλεση του μυστηρίου, πραγματοποιήθηκε δεξίωση στο bar restaurant "Telescope", το οποίο ανήκει στον πατέρα της νεοφώτιστης Νίκης, Γιάννη Τσακουμάκο. Το party ήταν πολύ καλά οργανωμένο και κράτησε μέχρι αργά, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους βρέθηκαν εκεί.

Διαβάστε επίσης: H Τζένη Τζιβεριώτη 20 μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της πήγε στα μπουζούκια! Δείτε τη σιλουέτα της μετά τη γέννα

Διαβάστε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Έκανε αναδρομή στον "Πρωινό Καφέ", με καλεσμένα τα μοντέλα. Δείτε πως είναι σήμερα



FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR