counter

"Μπρούσκο" - "Κλεμμένα Όνειρα": Πώς διαμορφώθηκε η πρώτη εβδομάδα της "μάχης" στην τηλεθέαση;

"Μπρούσκο" - "Κλεμμένα Όνειρα": Πώς διαμορφώθηκε η πρώτη εβδομάδα της "μάχης" στην τηλεθέαση;
"Μπρούσκο" - "Κλεμμένα Όνειρα": Πώς διαμορφώθηκε η πρώτη εβδομάδα της "μάχης" στην τηλεθέαση;

Μπρούσκο VS Κλεμμένα

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Μπορεί να απομένουν λίγες εβδομάδες για να αποχαιρετήσουμε το 2014, όμως, οι υπεύθυνοι των καναλιών δεν σταματούν το ανακάτεμα της… τράπουλας, στοχεύοντας στην άνοδο των νούμερων τηλεθέασης.

Αυτή τη φορά, η «κίνηση-ματ» ήρθε από το MEGA που επέσπευσε την πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου της καθημερινής σειράς «Κλεμμένα Όνειρα: Η τελευταία πράξη» και αντί για τον Ιανουάριο του 2015 έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου, προσδοκώντας να «κλέψει» τηλεθεατές από την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Μπρούσκο».  Πώς διαμορφώθηκε, ωστόσο, η πρώτη εβδομάδα μάχης των δύο καθημερινών σειρών;

Τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου οι τηλεθεατές προτίμησαν να μάθουν το φινάλε του Δημήτρη Μαλτέζου, συγκεντρώνοντας το 29,3% του συνόλου του κοινού και το 29,7% του νεανικού. Σε αντίθεση με το «Μπρούσκο» που συγκέντρωσε το 20,8% (σύνολο) και 19,6% (νεανικό). Ωστόσο, και την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου οι τηλεθεατές επέλεξαν τα «Κλεμμένα Όνειρα», κάνοντας 25,0% και 25,6% (νεανικό) έναντι του «Μπρούσκο» με 20,2% και 16,4% (νεανικό).

Η ανατροπή, όμως, ήρθε την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου και την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου όπου το «Μπρούσκο» πέρασε στην πρώτη θέση. Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη έκανε 26,2% στο σύνολο του κοινού και 23,7% στο νεανικό κοινό, ενώ τα «Κλεμμένα Όνειρα» έκαναν 19,9% και 18,6% (νεανικό). Τέλος, την Πέμπτη, τα «Κλεμμένα Όνειρα» σημείωσαν 23,9% και 27,1% (νεανικό), ενώ τα «Κλεμμένα Όνειρα» 19,3% και 20,0% στο νεανικό κοινό. 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR