counter

Τζένη Μπαλατσινού: Αυτά είναι τα μυστικά της διατροφής της

Τζένη Μπαλατσινού: Αυτά είναι τα μυστικά της διατροφής της
Τζένη Μπαλατσινού: Αυτά είναι τα μυστικά της διατροφής της

Τζένη Μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού μετά τον χωρισμό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο είναι έτοιμη να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της!

Ωστόσο, φροντίζει να διατηρεί άψογη την σιλουέτα της. Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε στο περιοδικό «You» και τον Γιώργο Μπέζα, κάποια μικρά μυστικά, ώστε να αποκτήσετε και εσείς το τέλειο σώμα χωρίς λάθη.

 Πιο συγκεκριμένα, ο  «πίνακας» με τις απαγορεύσεις της Τζένης Μπαλατσινού έχει ως εξής:
-Μην καταναλώνεις λίγες θερμίδες ημερησίως νομίζοντας πως θα αδυνατίσεις ευκολότερα. Φρόντισε να τρως κάθε 3-4 ώρες γιατί στην πραγματικότητα με αυτό τον τρόπο θα χάσεις περισσότερο βάρος.
-Μην στερείς από τον οργανισμό σου τροφές  από φόβο ότι παχαίνουν! Αυτό το συναίσθημα μπορεί να σε οδηγήσει σε ανεπαρκή πρόσληψη θερμίδων αλλά και σε μια στρεβλή νοοτροπία γύρω από τα τρόφιμα.
-Μην πίνεις περισσότερους χυμούς από ό,τι πρέπει! Βραχυπρόθεσμα οι χυμοί καθαρίζουν το σώμα από τις τοξίνες αλλά πρέπει να καταναλώνονται σωστά και με μέτρο, γιατί μπορούν εύκολα να ανεβάσουν τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα σου.
-Τέλος, μην κάνεις δίαιτα αν δεν την χρειάζεσαι! Εάν ξεκινήσεις μια διατροφή για αδυνάτισμα χωρίς να την έχεις ανάγκη, μπορεί να βάλεις σε κίνδυνο το σώμα σου και να καταλήξεις λιποβαρής. Αυτό θα επιβραδύνει το μεταβολισμό σου, ενώ εγκυμονεί και πολλούς κινδύνους για την υγεία σου.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR