counter

Ο γάμος της αδελφής της Beyonce, Solange Knowles

Ο γάμος της αδελφής της Beyonce, Solange Knowles
Ο γάμος της αδελφής της Beyonce, Solange Knowles

Η αδελφή της Beyonce, Solange Knowles παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Alan Ferguson, την Κυριακή 16 Νοεμβρίου του 2014, στη Νέα Ορλεάνη.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα της όπερας Marigny  παρουσαία  100 καλεσμένων, μεταξύ των οποίων ήταν η Beyonce και ο Jay-Z, παρότι οι φήμες τους ήθελαν τσακωμένους ύστερα από ένα στιγμιότυπο που τους έδειχνε να μαλώνουν πολύ έντονα σε ένα ασανσέρ.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έφτασε στον χώρο όπου θα γινόταν ο γάμος με  λευκά ποδήλατα, ενώ η Solange Knowls αντί για νυφικό κατέφθασε με μια λευκή ολόσωμη φόρμα του Stephane Rolland.

Για την τελετή ωστόσο, επέλεξε να φορέσει ένα νυφικό του  Humberto Leon από τον οίκο Kenzo.

Η αδελφή της, η Beyonce, φορούσε ένα φόρεμα στολισμένο διαμάντια αξίας 300 ευρώ, με την υπογραφή του Torn by Ronny Kobo Maggie Lasso.

Μετά την ανταλλαγή των όρκων, όλοι οι επισκέπτες του γάμου χόρευαν στο δρόμο δίπλα από τη νύφη και τον γαμπρό.

Στα παρελειπόμενα συγκαταλέγεται η αλλεργική αντίδραση που έπαθε η Solagne Knowls για άγνωστη αιτία κατά την διάρκεια της γαμήλιας τελετής με τις φωτογραφίες της γεμάτη σπυράκια, να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. 

Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος της Solange Knowles. Η μικρότερη αδελφή της διάσημης τραγουδίστριας Beyonce, στο παρελθόν ήταν για τρία χρόνια παντρεμένη με τον Daniel Smith και μαζί έχουν αποκτήσει μια κορούλα.  

Διαβάστε επίσης: Καταστράφηκε η ωραιότερη μέρα της αδελφής πασίγνωστης τραγουδίστριας


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR