counter

"Join us": Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στην εκπομπή το Σαββατοκύριακο

"Join us": Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στην εκπομπή το Σαββατοκύριακο
"Join us": Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στην εκπομπή το Σαββατοκύριακο

join us

Η παρέα του Join us είναι πιστή στο ραντεβού της στις 17:00 μμ στον ΣΚΑΙ και αυτό το Σαββατοκύριακο! Γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!

Το Σάββατο,  μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, μιλάει πρώτη φορά στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για το ξαφνικό διαζύγιό της φέτος το καλοκαίρι. Συναντάμε έναν άνθρωπο με ιδιαιτερότητα , έναν αήττητο πυγμάχο, το Βαγγέλη Χατζή, στην προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα του.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο πρώην δήμαρχος της Αθήνας, μιλάει στο Θανάση Αναγνωστόπουλο ως  γιατρός και φίλος της Μελίνας.  Η Εμμανουέλα μας μαθαίνει να φτιάχνουμε φαρφάλες με προσούτο και ο Γιάννης μας κερνάει πιτάκια με κιμά και λαχανικά και πιλάφι με κοτόπουλο. Συναντάμε μια γυναίκα – μητέρα στα παιδικά χωριά SOS, που συγκινεί και εμπνέει και μαθαίνουμε να ποζάρουμε στις φωτογραφίες σαν σταρ του Hollywood. Η γιαγιά μαγειρεύει παραδοσιακό, λαχταριστό στιφάδο, μαθαίνουμε να φροντίζουμε τις αρθρώσεις μας για να μην πονάμε και για το τέλος, ο Σάββας Πούμπουρας απαντάει σε 33 ερωτήσεις μας και αποκαλύπτει τι φοράει όταν κοιμάται και με ποιον κοιμάται .

Την Κυριακή , έχουμε ωραία πιάτα ημέρας: σαλάτα με ρεβύθια και απάκι, κοτόπουλο με κάρυ και μουστάρδα, ρολά μουστάρδας με αλμυρή καραμέλα και σπέσιαλ κεφτεδάκια από τη γιαγιά Ρούλα. Η Χρύσα Ρώπα μιλάει για τη ζωή της αλλά και για την απιστία, φτιάχνουμε πορσελάνινα βάζα από γυάλινα μπουκάλια που βρήκαμε στην ανακύκλωση και πηγαίνουμε σινεμά. Η Άννα δίνει συμβουλές για το ιδανικό ντύσιμο του πρώτου ραντεβού ενώ η Μυρτώ μας πάει για μαθήματα χορού zumba . Οδηγούμε ποδήλατο με ασφάλεια και γνωρίζουμε από κοντά τα χαρισματικά ταλαντούχα παιδιά του κολλεγίου Ανατόλια. Για το τέλος, κάνουμε ψώνια παρέα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Join us, γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR