counter

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πέθανε ο αγαπημένος της φίλος

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πέθανε ο αγαπημένος της φίλος
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πέθανε ο αγαπημένος της φίλος

Τζον Βότσαρης

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Νοεμβρίου δημοσίευσε στους προσωπικούς της λογαριασμoύς στα social media μια συγκινητική φωτογραφία, στην οποία είναι αγκαλιά με τον "καλύτερό της φίλο", τον Bruno.

H Kωνσταντίνα Σπυροπούλου έγραψε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι τη σημερινή μέρα τη φαντάζομαι, δεν τη ζω. Τη ζει κάποιος άλλος στο σώμα μου. Δεν ξέρω αν έχω άλλα δάκρυα, δε ξέρω ποιος μπορεί να με παρηγορήσει, το μόνο που θέλω είναι να ξυπνήσει».

Χωρίς να δώσει άλλα στοιχεία, η παρουσιάστρια του Alpha, υπονόησε ότι κάτι κακό έχει συμβεί στον αγαπημένο της φίλο Bruno. Λίγες ώρες αργότερα, ο στενός φίλος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Τζον Βότσαρης, επιβεβαίωσε τον θάνατο του Bruno, με μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Πάντα κοιμόμασταν έτσι μαζί αλλά σήμερα αποφάσισε να "φύγει". Κάποιοι από εσάς μπορείτε να νιώσετε τον πόνο. Rip Brunitino θα σε αγαπάμε για πάντα".

Διαβάστε επίσης: Δύσκολες ώρες για την Σπυροπούλου: "Δεν ξέρω αν έχω άλλα δάκρυα. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να με παρηγορήσει"

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR