counter

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Διάβασα με ενδιαφέρον τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο περιοδικό ΕΓΩ. Ήταν η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια μπήκε στον κόπο να απαντήσει σε κάνα δυο ερωτήσεις πιο αληθινές κι ουσιαστικές χωρίς να αρκείται σε γενικούρες περί σχεδίων, καριέρας και όνειρα για γάμο και παιδιά όταν θα είναι έτοιμη.

Ήταν η πρώτη φορά που στο FTHIS.GR παίξαμε 6 -7 θέματα από μια συνέντευξη Σπυροπούλου, γιατί πολύ απλά: είχε ζουμί. Όλα αυτά όμως τελείωσαν με τη δημοσίευση των θεμάτων και that's it. Σήμερα το πρωί την ώρα που οδηγούσα γιαα το γραφείο, σκεφτόμουν τι γίνεται με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και γιατί χαιρόμαστε όταν βγαίνουν αρκετά κομμάτια από συνεντεύξεις της; Αγαπάμε να τη μισούμε ή απλά την αγαπάμε; Μην πέσετε να με φάτε, θα εξηγήσω, θέτοντας το αιώνιο ερώτημα: "Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα;".

Η Κωνσταντίνα παίζει να έχει και τους περισσότερους haters στην ελληνική showbiz. Δε θα πω πολλά, αρκεί να ρίξετε μια ματιά στα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της στο Instagram ή στο hashtag της εκπομπής της. Από την άλλη όμως, πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι. Εϊναι οι αλλαγές στην εκπομπή της; Είναι οι δηλώσεις της; Είναι το ότι μια ερώτηση για "Σπυροπούλου" σε κάθε συνέντευξη τρίτου είναι must; Αυτή η κοπέλα κάτι έχει. Σκεφτόμουν: αφού είναι ατάλαντη. κακιά, κρύα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο (όπως την κατηγορούν), γιατί δεν σταματάμε να την παίζουμε στα site, τα περιοδικά και τις εκπομπές; Ένα πρόσωπο "κακό" γιατί παίρνει από εμάς κι άλλη δημοσιότητα προβάλλοντας στιγμές της καθημερινότητάς της; Και πλάνα από την -αποτυχημένη- εκπομπή της; Θέλουμε κι εμείς να πέσουμε σε νούμερα; Για κάποιο μαγικό λόγο λοιπόν, κάθε θέμα που έχει να κάνει με την "πεσμένη" στα νούμερα εκπομπή της Σπυροπούλου, εμάς μας πάει τρελά. Το ίδιο συμβαίνει με τις δηλώσεις ή με τις paparazzi φωτογραφίες της. Οπότε εμείς κάνουμε μάγκα την Σπυροπούλου δίνοντάς της συνεχώς δημοσιότητα ή αυτή κάνει μάγκες εμάς δίνοντάς μας νούμερα; Καίριο ερώτημα για την ανθρωπότητα θα μου πείτε, αλλά να... είμαι σίγουρη ότι όλοι θα έχετε άποψη επί του θέματος και είπα να κάνω την αρχή για να το σχολιάσουμε!

Πάντως την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όσο τη βρίζει ο κόσμος, τόσο πιο πολύ θα συνεχίζει να πουλάει. Και όσο συνεχίζει να πουλάει, τόσο θα τη βρίζει ο κόσμος; Ενδεχομένως. Αλλά μπορεί και όχι.

Η Νάνσυ Παραδεισανού είναι η διευθύντρια του WWW.FTHIS.GR

Επικοινωνήστε μαζί της στο: nparadeisanou@daphne.gr, Twitter: Nansou

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR