counter

Άσπα Τσίνα: Όλες οι εξελίξεις γύρω από την προσωπική της ζωή

Το απόγευμα της Πέμπτης 27 Νοεμβρίου η Τατιάνα Στεφανίδου υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής «Μία» την Άσπα Τσίνα, η οποία προχώρησε σε μία ειλικρινή εξομολόγηση!

Η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή από το talent show «Fame Story», απασχόλησε πολλές φορές τα Μέσα για την συμπεριφορά και τη ζωή της. Αυτή τη φορά, αφορμή στάθηκε ο χωρισμός της από τον μουσικό Γιάννη Μπέη, μετά από 14 χρόνια έγγαμου βίου και ενώ έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον Ιάσονα, αλλά και η πρόσφατη επανασύνδεση τους.

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Απρίλιο, όταν η Άσπα Τσίνα είδε τον άντρα της με μία άλλη γυναίκα. Και δη, μία γυναίκα που στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι. Τότε, η τραγουδίστρια έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της και δεν ήξερε πώς να αντιδράσει. Έτσι του ζήτησε να χωρίσουν. Μέσα σε μία νύχτα, μάζεψε τα πράγματα και του γιου της, Ιάσονα, και έφυγε για το Καρπενήσι όπου και βρήκε στήριγμα στο πλευρό των γονιών της. Ωστόσο, ο Γιάννης  Μπέης αναγνώρισε το λάθος του και έκανε πολλές φορές προσπάθειες για την επανασύνδεση τους. Αυτό, όμως, το κατάφερε τον Οκτώβρη, οπότε και παραδέχτηκε το λάθος του. 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR