counter

"Μπρούσκο": Σκηνές και διάλογοι από τα νέα επεισόδια, πριν παιχτούν στην τηλεόραση

"Μπρούσκο": Σκηνές και διάλογοι από τα νέα επεισόδια, πριν παιχτούν στην τηλεόραση
"Μπρούσκο": Σκηνές και διάλογοι από τα νέα επεισόδια, πριν παιχτούν στην τηλεόραση

Μπρούσκο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του "Μπρούσκο". Το MYtv, εξασφάλισε αποκλειστικά διαλόγους από την επιτυχημένη σειρά και όλα όσα θα επακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες. 

Η Αναστασία μαθαίνει πως ο Αντώνης την απατά

Η Αναστασία συνεχίζει να περνά δραματικές στιγμές και μόνο στη σκέψη πως ο Ματθαίος συνεχίζει τη ζωή του με την Όλγα. Εκφράζει τους φόβους της στην Αγγελική, η οποία την παροτρύνει να πει επιτέλους την αλήθεια στον Ματθαίο. Μάλιστα, η Αγγελική δεν διστάζει να αποκαλύψει στην Αναστασία πως ο Αντώνης την απατά. Η Αναστασία σοκάρεται αφού μέχρι τώρα πίστευε πως ο Αντώνης είναι πολύ καλός μαζί της και υπομονετικός. Λίγο αργότερα, η Αναστασία καθισμένη στο δωμάτιό της και χαϊδεύοντας τρυφερά την κοιλιά της τηλεφωνεί και πάλι στον Ματθαίο, ο οποίος βρίσκεται στο οινοποιείο του.

Εκείνη τη στιγμή όμως στο οινοποιείο μπαίνει η Όλγα, η οποία ακούει όλη τη συνομιλία του ζευγαριού. Γεμάτη απογοήτευση, είναι έτοιμη να φύγει. Ωστόσο, ο Ματθαίος την αντιλαμβάνεται, τη σταματά και συνεχίζει τη συζήτησή του με την Αναστασία.

Την ίδια στιγμή, ο Πάτροκλος απειλεί τον Διαμαντή πως αν συνεχίσει να συνεργάζεται με την Ευρυδίκη για να του παίρνουν χρήματα, θα αποκαλύψει σε όλους πως εκείνος και ο Νεκτάριος είναι βιολογικά του παιδιά. Μάλιστα, ο Πάτροκλος για πρώτη φορά λυγίζει ζητώντας με λυγμούς από τον πατέρα του να του εξομολογηθεί τα συναισθήματά του για εκείνον. Η Αναστασία υποψιάζεταιτον Διαμαντή

Παράλληλα, έχει εκδοθεί η δικαστική απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Παύλου Γιαννακάκη που κατέθεσε ο Διαμαντής. Το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση του επιχειρηματία, γεγονός που δημιουργεί αναστάτωση τόσο στον Σήφη και την Αναστασία όσο και στον Διαμαντή. Σε έξαλλη κατάσταση, ο νεαρός Κρητικός πηγαίνει με ένα όπλο στο χέρι να μιλήσει με τον πατέρα του. Εκείνος όμως δεν είναι σπίτι. Ο Σήφης ωστόσο δεν το βάζει κάτω, επιστρέφει λίγες ώρες αργότερα και αφού ο Παύλος τού ζητά να του παραδώσει το όπλο του, συναινεί να μιλήσουν.

Ο Σήφης φεύγει και πηγαίνει αμέσως να μιλήσει με την Αναστασία. Τα δύο αδέρφια αποφασίζουν να μιλήσουν στον Διαμαντή, αφού ο Παύλος υποσχέθηκε στον Σήφη πως αν ο Διαμαντής τούς δώσει πίσω την εταιρεία, θα τα σταματήσει όλα. Η αντίδραση όμως του Διαμαντή τούς εκπλήσσει. Ο επιχειρηματίας σε έξαλλη κατάσταση δεν δέχεται να συνεχίσει την κουβέντα. H Αναστασία τότε αρχίζει να υποψιάζεται πως ο θείος της κάτι κρύβει. Έτσι, την επόμενη κιόλας μέρα, πηγαίνει να συναντήσει τον πατέρα της. Ο Παύλος βάζει και άλλες υποψίες στην κόρη του, λέγοντάς της πως ο ίδιος όταν έφυγε δεν είχε χρέη, όπως τους έχει πει ο Διαμαντής. Έτσι, η κοπέλα αποφασίζει να ψάξει όλα τα αρχεία από το παρελθόν για να βρει την αλήθεια.

Την ίδια στιγμή, ο Αχιλλέας προσπαθεί να εντοπίσει τη Μελίνα στο Παρίσι. Ο νεαρός παρακολουθεί κάθε κίνηση της Αντιγόνης με την ελπίδα πως θα τον οδηγήσει στα ίχνη της αγαπημένης του, αλλά μάταια. Στο μεταξύ, ο Σήφης επικοινωνεί και πάλι με τη Μελίνα. 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR