counter

"Από Έρωτα": Όλα όσα έγιναν στην επίσημη πρεμιέρα με Καρύδη - Αθερίδη - Βλαντή

"Από Έρωτα": Όλα όσα έγιναν στην επίσημη πρεμιέρα με Καρύδη - Αθερίδη - Βλαντή
"Από Έρωτα": Όλα όσα έγιναν στην επίσημη πρεμιέρα με Καρύδη - Αθερίδη - Βλαντή

Από τη Νάνσυ Μητροπούλου

Στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Από έρωτα»  σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη και πρωταγωνιστές τον ίδιο, τη Σμαράγδα Καρύδη, την Παναγιώτα Βλαντή, τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, την Μάρθα Καραγιάννη, το Γιάννο Περλέγκα και τον Γιώργο Χρυσοστόμου βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR το βράδυ της Τρίτης 25 Νοεμβρίου στα Village Cinemas Φαλήρου.

Η μεγάλου μήκους ταινία του Θοδωρή Αθερίδη πραγματεύεται την ιστορία του Αντώνη Γκαλιμάνη, ενός πυροσβέστη που ζει στον Πειραιά. Η ιστορία ξεκινά λίγο πριν τον επικείμενο γάμο του με την νοσηλεύτρια Νατάσσα, όταν ξαφνικά θα τον επισκεφτεί στο σπίτι του η Άννα, μια δημοσιογράφος με την οποία διατηρούσε σχέση παλαιότερα. Από την συνάντηση αυτή θα γίνει αντιληπτός ο έρωτας ανάμεσά τους που παραμένει ζωντανός. Ο Αντώνης δεν θα ματαιώσει τον γάμο του με την Νατάσα παρότι η Άννα έχει έντονη την επιθυμία να επανασυνδεθούν. Τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο περίπλοκα όταν θα ξεκινήσει η "διπλή ζωή" του Αντώνη μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων οι γονείς της Σμαράγδας Καρύδη, Τζούλια Αργυροπούλου και Ντίνος Καρύδης, ο Τζώνη Καλημέρης, ο Πέτρος Μπούτος, η Γώγω Μπρέμπου, η Ρέα Τουτούνζη, η Τζένη Μπότση, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης , η Αγοραστή Αρβανίτη, η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Παναγιώτης Πιλαφάς και ο Μιχάλης Μαρίνος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR