counter

Η Χριστίνα Πολίτη μιλά στο FTHIS.GR για το σοβαρό τροχαίο που της κατέστρεψε το αυτοκίνητο

Η Χριστίνα Πολίτη μιλά στο FTHIS.GR για το σοβαρό τροχαίο που της κατέστρεψε το αυτοκίνητο
Η Χριστίνα Πολίτη μιλά στο FTHIS.GR για το σοβαρό τροχαίο που της κατέστρεψε το αυτοκίνητο

Χριστίνα Πολίτη

Από την Εβίτα Μακ.

Η Χριστίνα Πολίτη μίλησε αποκλειστικά στο Fthis.gr για το ατύχημα που είχε και σώθηκε από θαύμα.

Η Χριστίνα Πολίτη εμφανώς σοκαρισμένη και επηρεασμένη ακόμα από το ατύχημα που είχε την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014, μας εξηγεί τι ακριβώς έγινε.

Η Χριστίνα Πολίτη το μεσημέρι της Παρασκευής ενώ οδηγούσε με το αυτοκίνητο της στο Κορωπί ξαφνικά από ένα στοπ, πετάχτηκε ένα φορτηγάκι και η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη αλλά και ισχυρή όπως η ίδια μας περιγράφει.

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Πολίτη μας είπε «Οι δρόμοι στο Κορωπί είναι πάρα πολύ επικίνδυνοι. Ενώ οδηγούσα κάποια στιγμή από τα δεξιά πετάχτηκε το φορτηγάκι και χτύπησε με το δικό μου αυτοκίνητο το οποίο μετά την σύγκρουση είναι για πέταμα. Έχω πάθει μια θλάση στη μέση μου όπου θα μου πάρει λίγο καιρό για να περάσει.»

Η Χριστίνα Πολίτη αν και αρκετά σοκαρισμένη και ταραγμένη μέχρι και σήμερα είναι ακριβοδίκαιη και αυτό προκύπτει από τον σχολιασμό της από το ατύχημα «Δεν έφταιγε κανένας από τους δυο μας. Ήταν η κακιά στιγμή. Από την άλλη πλευρά, ο οδηγός δεν είδε το στοπ καθώς ήταν μπροστά από την πινακίδα ένα πολύ φορτωμένο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να μην φαίνεται η σήμανση της  πινακίδας και να συμβεί το ατύχημα.»

Τέλος, η Χριστίνα Πολίτη μας διαβεβαίωσε ότι το ατύχημα δεν προήλθε από ιλιγγιώδη ταχύτητα ή από κατάσταση μέθης του οδηγού που την τράκαρε.

Να ευχηθούμε στην Χριστίνα Πολίτη περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR