counter

Μαζωνάκης - Πάολα - Παντελίδης: Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα τους στο Teatro

Μαζωνάκης - Πάολα - Παντελίδης: Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα τους στο Teatro
Μαζωνάκης - Πάολα - Παντελίδης: Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα τους στο Teatro

Πρεμιέρα χθες, Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 για τον Γιώργο Μαζωνάκη, την Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη στο Teatro.

Στο Teatro δεν έπεφτε καρφίτσα από πολύ νωρίς όσο ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης ετοιμαζόντουσαν για να βγουν στην σκηνή και να διασκεδάσουν το κοινό μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Παντελής Παντελίδης εμφανίστηκε στην σκηνή με έμφαση στο μαύρο χρώμα καθώς φόρεσε μαύρο παντελόνι, μαύρα αρβιλάκια, μαύρο σακάκι και ένα λευκό πουκάμισο και ξεσήκωσε τα πλήθη με τις επιτυχίες του ενώ ο κόσμος του έδειξε την αγάπη του.

Η Πάολα στην συνέχεια εμφανίστηκε μέσα από ένα σιδερένιο και φωτισμένο κλουβί φορώντας μια ψηλόμεση παντελόνα με βάση το μαύρο και λεπτομέρειες λευκού χρώματος, ένα αντίστοιχο σακάκι ενώ από μέσα από το σακάκι φόρεσε ένα διάφανο μπουστάκι. Φυσικά τα παπούτσια τα οποία φόρεσε τράβηξαν την προσοχή καθώς ήταν μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια με πολύ χοντρό τακούνι.

Τέλος, ο Γιώργος Μαζωνάκης εμφανίστηκε με total black look και λευκά αθλητικά παπούτσια σε ένα υπερυψωμένο κουτί το οποίο έγραφε «Τέρμα» που είναι και το νέο του τραγούδι.

Πολλοί ήταν και οι celebrities που έδωσαν το βροντερό παρόν στην πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη, της Πάολα και του Παντελή Παντελίδη και ξεχώρισαν με την παρουσία τους όπως ο Λάκης Γαβαλάς, ο Νίκος Αποστολόπουλος, ο Αντώνης Ρέμος, η Σάσα Σταμάτη και η Γωγώ Βεργέτη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR