counter

Ο γάμος της Nicole Kidman στην Αυστραλία

Ο γάμος της Nicole Kidman στην Αυστραλία
Ο γάμος της Nicole Kidman στην Αυστραλία

Από την Χριστιάνα Κοχλατζή

Στις 25 Ιουνίου του 2006 -και αφού η Nicole Kidman είχε πάρει διαζύγιο από τον επί χρόνια σύζυγό της Tom Cruise- παντρεύτηκε για δεύτερη φορά, τον εκλεκτό της καρδιάς της Keith Urban στο Manly της Αυστραλίας, λίγο έξω από το Sidney.

Παρόντες στο μυστήριο ήταν περίπου 200 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των Naomi Watts, Hugh Jackman και του Russell Crowe.

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με μια vintage Rolls-Royce, χαιρετώντας τον κόσμο που συγκεντρωθεί από νωρίς στους δρόμους για να τη δει από κοντά.

Τη Nicole Kidman συνόδευσε ο πατέρας της, με τον οποία περπάτησε στον μακρύ διάδρομο κρατώντας τον από το μπράτσο.

Το μεταξωτό-σιφόν νυφικό της είχε την υπογραφή του Nicolas Ghesquière για τον οίκο Balenciaga σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια, από τον οίκο Fred Leighton.

Η αδελφή της νύφης Antonia Hawley ήταν κουμπάρα, ενώ παράνυμφος ήταν η υιοθετημένη κόρη που έχει από τον γάμο της με τον Tom Cruise, Isabella Cruise.

Η εκκλησία όπου έγινε το μυστήριο, γέμισε με 1.000 λευκά κεριά, τα οποία ήταν αναμμένα όσο πραγματοποιούνταν η καθολική τελετή από τον ιερέα, Paul Coleman.

Στο τέλος της τελετής, οι καλεσμένοι τους έραναν με αμέτρητα, λευκά ροδοπέταλα.

Ακολούθησε γαμήλια δεξίωση σε μια ειδικά διαμορφωμένη σκηνή με κόκκινα τριαντάφυλλα, κόκκινο χαλί, κόκκινα γαρίφαλα και κρυστάλλινους πολυελαίους.

Οι επισκέπτες απόλαυσαν γκουρμέ γεύσεις από το ειδικά διαμορφωμένο μενού που επιμελήθηκε ο chef Luke Mangan. Περιελάμβανε ραβιόλια κολοκύθας με κόκκους κρέατος και ποσέ σολωμό Τασμανίας.

Για επιδόρπιο, δόθηκε τούρτα με βατόμουρο και μασκαρπόνε, με άρωμα τριαντάφυλλο, σιρόπι βατόμουρο και οργανικά ροδοπέταλα.

Στο τέλος της βραδιάς, οι 200 επισκέπτες πήραν ως δώρο ένα ρολόι γραφείου Tiffany & Co.  με χαραγμένη την εξής φράση: "A Moment in Time, 25 Ιουνίου, 2006, Nicole και Keith."

Το ζευγάρι πέρασε τη νύχτα του γάμου τους στο Park Hyatt Sydney και αναχώρησε για το μήνα του μέλιτος τους στο St Regis Resort Bora Bora, το επόμενο απόγευμα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR