counter

"Casa Casuarina": Η θρυλική, υπερπολυτελής βίλα του Gianni Versace

"Casa Casuarina": Η  θρυλική, υπερπολυτελής βίλα του Gianni Versace
"Casa Casuarina": Η θρυλική, υπερπολυτελής βίλα του Gianni Versace

Στο Μαϊάμι, σε ένα από τα ομορφότερα μέρη του κόσμου, ξεχωρίζει το αρχοντικό του Gianni Versace, το σημείο όπου στο κατώφλι του δολοφονήθηκε ο διάσημος σχεδιαστής το 1997.

Η εντυπωσιακή βίλα,  βρίσκεται στην παραλία έχοντας θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό, ενώ μετά τον θάνατό του Gianni Versace η θρυλική «Casa Cauarina», τα τελευταία χρόνια λειτουργούσε σαν ξενοδοχείο πολυτελείας.

Σύμφωνα με το "celebrityhomes.eu" αυτό το σπίτι χτίστηκε το 1930, ακριβώς στην καρδιά της παραλίας του Μαϊάμι και ο σχεδιασμός του ήταν εμπνευσμένος από το Alcazar de Colon, ένα αποικιακό παλάτι, όπου η οικογένεια του Χριστόφορου Κολόμβου έζησε εκεί κάποτε.  Η αρχιτεκτονική του στους εσωτερικούς  χώρους έχει την αισθητική και την πολυτέλεια που αγαπούσε ο Versace και στα ρούχα του και κάθε δωμάτιο, είναι πραγματικά ένα έργο τέχνης.

Διαθέτει δέκα υπνοδωμάτια ντυμένα με πολύχρωμα υφάσματα Versace, στολισμένα με αντίκες, μωσαϊκά και αγάλματα του 16ου αιώνα που μεταφέρθηκαν από την άλλη άκρη του κόσμου, στα συνολικά 2.000 τετραγωνικά μέτρα όπου εκτείνεται το οίκημα.

Επίσης διαθέτει 11 μπάνια και μια τεράστια πισίνα επενδυμένη με χρυσό 24 καρατίων!

Το σπίτι αυτό ωστόσο, «ψάχνει» νέο αγοραστή καθώς ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της δήλωσε χρεοκοπία και δεν είναι σε θέση να το συντηρήσει πλέον. 

Δείτε το μοναδικό αρχοντικό του Gianni Versace! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR